Bloodlines 2 Sizi Süper Vampir Haline Getirecek, Diğer Vampirlerin Yeteneklerini Alıp Yüzlerce Farklı Yolla Birleştirmenize İzin Verecek

Bloodlines 2 Sizi Süper Vampir Haline Getirecek, Diğer Vampirlerin Yeteneklerini Alıp Yüzlerce Farklı Yolla Birleştirmenize İzin Verecek

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2’de öncelikle hangi klanı temsil edeceğinize karar vermeniz gerekecek. Bugün, isyankar Brujah hakkında biraz daha fazla bilgi edindik ve diğer önemli vampirlerin kanlarını kullanmanın, diğer yetenek ağaçlarını keşfetmenize ve sizi bir süper vampir haline dönüştürmenize olanak tanıdığını öğrendik.

Çin Odası, Bloodlines 2’nin bir “yetenek optimizasyonu oyunu” olmadığını ve oyuncuların yetenekleri titizlikle inceleyip karşılaştırmalarını beklemeyeceğini vurguluyor. Ekip, sadeliğe odaklanıyor. Bu nedenle, sadece seçtiğiniz klanın tarzını yansıtan birkaç yeteneği kilidini açacaksınız. Yine de diğer yetenek ağaçlarına derinlemesine bir bakış açma olasılığı ortaya çıkacak.

Seattle’ın şerifi olarak, diğer klanlara ait önemli vampirleri yardıma çağırabilir ve kanınızı sunarak, onların klanlarının yeteneklerini açabilirsiniz. Ancak onların klan yetenekleri seçtiğiniz klanınızın yeteneklerinden ne kadar farklıysa, fiyat o kadar yüksek olacaktır.

Brujah’ın tüm yetenekleri “Hız”, “Güç” ve “Varlık” disiplinlerine aittir, çünkü hepsi hız ve gücü arttırmaya, insanları yönetmeye odaklanmıştır. Dolayısıyla, başka bir yetenek ağacından bir şey seçmek, Brujah’ın sahip olmadığı Gecenin Sessizliği disiplininden gizli bir yetenek seçmekten daha ucuz olacaktır.

Ayrıca, tüm klan pekilerini kilidini açabilecek ve bir araya getirebileceksiniz. Ancak her klan için tamamen benzersiz olan bir şey vardır – klanın pasif yeteneği. Çin Odası şöyle diyor: “Diğer klanların özelliklerini yüzlerce farklı şekilde birleştirebilirsiniz, ancak Brujah’ı seçtiğinizde geçişiniz benzersiz kalacaktır.”

Bu nedenle, sadece Brujah vampiri, kanınızı alıktan sonra saldırılarınızı güçlendiren ve “Acımasızlık” olan pasif etkiye erişebilecek. Ancak başka bir klanı oynuyorsanız, Brujah klanının peki olan “Ezme” size besinsiz düşmanları öldürürken acımasızlıktan faydalanmanıza olanak tanır ve diğer klanlardan pekiler alabilirsiniz.