Borderlands 3 mü Geliyor?

Borderlands 3 mü Geliyor?

Stüdyonun resmi Twitter hesabı (“Gearbox Official”), yakın zamanda bir çizgi film temalı mesajını gösteren bir tweet attı. Yol işaretinde “Boston” okunuyor ve hem “28 Mart” hem de “MA” kabaca boyalı bir şekilde yazılı. Bazılarınızın bildiği gibi, bu şüphesiz 28 Mart’ta başlayacak olan Boston’daki PAX East’e bir referans.

Bununla birlikte, herkesi konu alan ayrıntı, sanatın yazı ve tarzının fontunun Borderlands evreninde bulacağınız bir şeye benzemesidir. Aslına bakılırsa, bir tür Sınır Ülkeleri ile ilgili duyuruyu kızdırmak için tasarlandığını belirtme görevini görmesi hakkında herkesin kafasında çok az şüphe var.

Bazı tartışmaları tetikleyen şey, bu tabelanın kızdırmak istediği şeydir. Şu anda en popüler teori, Gearbox’ın, hepimizi Borderlands 3’ü resmi olarak ortaya çıkması için hazırlıyor gibi görünüyor. Bu teori, yukarıda belirtilen tweet’teki yol işaretinin “Çıkış 3” olarak adlandırılması gerçeğiyle desteklenmektedir. Aslında, bunun tümünün Borderlands 3 ile ilgili olup olmadığına dair şüphelerin çoğu, Gearbox’ın bunun yerine Borderlands: Pre-Sequel’de olduğu gibi, sahaya gitmeyi seçmesi olasılığını kuşatıyor.

 

Bunun, serideki ilk iki oyunun tarzında (kooperatif oyununu vurgulayan tek oyunculu maceralar demek üzere) bir Borderlands oyunu olup olmayacağına ya da Borderlands 3’ün hepsine gidip gitmeyeceği ile ilgili bazı sorular var. Çevrimiçi multiplayer dünyasını dışarı çıkarın ve kucaklayın. Destiny ve Anthem gibi başlıklar, Borderlands serisini rezil yapan birçok yağma atıcı konseptini ödünç alıyor, bu nedenle, Gearbox’un Borderlands’e “oyun olarak hizmet” unsurlarını tanıtarak modern zamanlara uyum sağlamaya çalışacağını söylemek hiç de çılgınca olmaz.