Borderlands 3 Oyun İçi Satın Almalar İçerecek – Fakat P2W Olmayacak

Borderlands 3 Oyun İçi Satın Almalar İçerecek – Fakat P2W Olmayacak

Bugün Borderlands 3 için gerçekleşen etkinlik sırasında konuşan Gearbox CEO’su Randy Pitchford, Borderlands 3’ün “mikrotransaction-y, ücretsiz oynanabilecek türlerden” uzak duracağını vurguladı.

Pitchford, bunun söylendiğine göre, oyun, skinler ve kafalar gibi, kozmetik ürünleri satın almak için ekstra para ödemenizi sağlayacak. Bunun bir mikro dönüşüm olabileceği düşünüldü, ancak Pitchford, Borderlands 3’ün, mikro dönüşümler söz konusu olduğunda, “ücretsiz oynanabilir çöp” ten uzak durmayı hedeflediğini söyledi. “O ücretsiz oynanan çöplerin hiçbirini yapmıyoruz. Herhangi bir mikro dönüşüm olmayacak, bu saçmalıkların hiçbiri olmayacak” dedi.

Borderlands 3 kreatif direktörü Paul Sage skinlerin, kafaların ve diğer kozmetik ürünlerin gerçek parayla satın alınabileceğini ancak Pay2Win (kazanmak için öde) durumuna neden olmayacağını ve genel olarak Borderlands 3’ün böyle bir oyun olarak tasarlanmadığını söyledi. -yani ürünler sadece görüntü sağlar, daha iyi oynamanızı sağlamaz. Bu iyi.

Sage, “Kozmetik ürünler satıyoruz, ancak parasıyla kazanan oyunculara gitmeyeceğiz. DLC sırayla gelecek, ancak oyunun aşırı bir şeyi olmayacak” dedi.

Borderlands 3 yayıncısı 2K Games’in bir sözcüsü oyunun mikro dönüşümlerini anlattı, “Oyuncular karakter, araç ve silah skinleri gibi belirli kozmetik ürünleri satın alma seçeneğine sahip olacaklar, ancak bu alımların hiçbirinin oyunu kazanması veya etkilemesi sayılmayacaktı. Oyundaki silahlar veya gerçek teçhizat gibi. “

Ek olarak, Borderlands 3, tıpkı Borderlands 2 gibi, zamanla ödenecek olan çoklu genişletme paketlerini alacaktır. Yeni misyonlar ve diğer ekstralar içeren en az dört katlı kampanya eklentisi, Borderlands 3 sezonu geçişine dahil edildi. Bugün Borderlands 3’ün yağma kutusu olmadığını da öğrendik.

Borderlands 3, 13 Eylül’de PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliyor.