Borderlands’ın sinema uyarlamasının ilk fragmanı yarın çıkıyor

Borderlands’ın sinema uyarlamasının ilk fragmanı yarın çıkıyor

Lionsgate Film Şirketi, Gearbox Software stüdyosu geliştiricileri ile birlikte, çok sayıda oyuncunun oynadığı Borderlands serisinin sinema uyarlaması üzerinde aktif olarak çalışmaktadır. Uyarlamada Kate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black, Jamie Lee Curtis gibi yıldız oyuncular yer almaktadır. Oyuncuların favori karakterlerini canlandırdıkları filmin fragmanını yakında görebileceğiz. Güvenilir bir kaynağa göre, Borderlands uyarlamasının ilk fragmanı yakın bir zamanda yayınlanacak.

Filmin oyuncularından biri, Borderlands filmi fragmanının yakında yayınlanacağına dair sosyal medya hesabından bilgi paylaştı. Yayınlanan bilgilere göre fragman, Amerikan saat dilimine göre yarın akşam yayınlanacak. Fragman çok uzun olmayacak, ancak tüm başrolleri tanıtacak.

Borderlands’ın sinema uyarlaması oldukça zorlu ve uzun bir yapım sürecinden geçti. Shooter oyununun filmi 2021 yılında çekilmeye başlanmış ve prömiyeri 2022 yılına planlanmıştı. Yaratıcı anlaşmazlıklar ve teknik zorluklar nedeniyle film birkaç kez ertelendi ve final montajı ve yönetimi başka bir yönetmen tarafından yapıldı. Bu durumun filmin nihai kalitesini nasıl etkilediğini bu yaz öğreneceğiz. Borderlands’ın prömiyeri bu yılın Ağustos ayında planlanmaktadır.