BTCC Satıldı

BTCC Satıldı

BTCC Bitcoin Borsası Satıldı

BTCC Bitcoin Borsası Satıldı

Daha önce BTC China olarak bilinen BTCC Bitcoin Borsası, Hong Kong merkezli bir Blockchain yatırım fonu tarafından henüz açıklanmamış olan koşullar altında satın alındı. Şirket, 29 Ocak Pazartesi günkü bir blog yazısında bunu açıkladı.

Calvin Cheng, henüz açıklanmayan yatırım fonu danışmanı, Çin’de en uzun süren Bitcoin borsasını satın alma konusundaki heyecanını alçak gönüllülükle dile getirdi.

BTCC‘nin basın açıklamalarına göre, şirket şimdi uluslararası BTCC Madencilik Havuzu, Mobi cüzdan yazılımı ve kendi kripto para birimi borsası olmak üzere üç büyük pazar alanına odaklanacak.

BTCC’nin kurucu ortağı Bobby Lee, anlaşmadan sonra geleceğe olan güvenini dile getirerek “BTCC’nin 2018 ve sonrası işletmelerini daha hızlı ve agresif bir şekilde büyümesine neden olan kaynaklardan dolayı çok heyecanlı” olduğunu belirtti.

Şirket, Çin hükümetinin ülkedeki kripto para birimi ticaretini yasaklaması nedeniyle eylül ayında Şanghay’daki üssünden etkili bir şekilde Hong Kong’a taşınmış, büyümek için yokuş yukarı bir savaşla karşı karşıya kalmıştı. Şirket, o zamandan beri Hong Kong’da yeni bir operasyon üssü kurdu ve artık marka yeniden imalatını sürdürecek sermayeye sahip olacak.

Kaynak : 1