Bu Hafta Belki de Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Belki de Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Nimbatus – The Space Drone Constructor

Çıkış Tarihi: 4 Ekim
Geliştirici: Stray Fawn Studio

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim’e giren Nimbatus, uzay uçağı yaratma ve onları “tahrip edilebilir, prosedürel olarak üretilmiş bir gökada” ile yönlendiren bir simülatördür. Bu dronları yaratmak için kaynak araştırması, araştırma keşifleri yapmak ve en önemlisi düşmanlara karşı kendinizi savunmanız gerekecek. Sözde Nimbatus mobil bir drone fabrikasıdır ve görünüşe göre diğer uzay sakinleri varlığından çok hoşlanmazlar. Stray Fawn Studio, ilham kaynağı olarak FTL, Reassembly, Kerbal Space Program ve Besiege’ı listelerken, oyun şu anda hikayeden yoksun. Ama bu oyunun 1.0 sürümü. Bir karmaşık uzay drone simülatörü beklentisi size hitap ederse, muhtemelen bu size uygundur.

Nimbatus İndir

2. Beat Hazard 2

Çıkış Tarihi: 4 Ekim
Geliştirici: Cold Beam Games

Çok sevilen Beat Hazard‘ın devamı olam bu oyun bir psychedelic bilim-kurgu estetiği ile bir arcade nişancıdır. En önemlisi, çalmakta olan müziğe dayanan “ebbs ve akış” oyunudur: ve bu müzik sizin tarafınızdan seçilir. Ses dosyalarına da sahip olmanız gerekmeyecek, çünkü Beat Hazard 2, Spotify, Amazon Music, Youtube ve diğer birçok müzik servisleri ile uyumlu. İnternet radyosunda bile oynayabilirsiniz. Bu devam filmi ayrıca, her bir parçanın “sizin yeriniz için benzersiz bir savaş gemisi” yaratmasıyla birlikte, usulle üretilen patron gemilerine de sahiptir.

Beat Hazard 2 İndir

3. Visage

Çıkış Tarihi: 2 Ekim
Geliştirici: SadSquare Studio

Eğer Hideo Kojima’nın Silent Hills demosu (PT olarak adlandırılan ve PS4’e özel olarak) sizin için yeterli değilse, bu estetiği yansıtan çok sayıda modern hayatta kalma korku oyunu vardır. Visage, şunlardan biri gibi gözüküyor: “Hem esrarengiz, hem de korkunç derecede gerçekçi ortamları birleştiren, yavaş, atmosferik bir dünyada gizemli, sürekli değişen bir ev” i keşfedeceksiniz. Ürkütücü ev ortamları yoğun özelliklere sahip gibi gözüküyor. Son versiyonun daha fazla bölüm, daha fazla ortam ve diğer şeyler içermesi bekleniyor.

Visage İndir

4. The Midnight Sanctuary

Çıkış Tarihi: 4 Ekim
Geliştirici: CAVYHOUSE

Midnight Sanctuary, tuhaf bir “kesilmiş kağıt” sanat tarzı ile görsel bir romandır. Geliştirici CAVYHOUSE’a göre, oyun sizi gizli korku alanına düşürüyor ve fragman, bu tanımlayıcı durum kadar çekici ve ürkütücüdür. Dürüst olmak gerekirse, anlatının burada tam olarak ne olduğunu okumak zor: yalıtılmış bir köy ve potansiyel olarak kıyamet tehdidi var. Korku ve görsel romanların hayranları hiç kuşkusuz ilgilenecektir, ama bu muhtemelen alışılmadık oyunlarla ilgilenen herkese hitap edecektir.

The Midnight Sanctuary İndir

5. Big Day

Çıkış Tarihi: 2 Ekim
Geliştirici: Sonic Shield

Piksel-sanat oyunu olmadan olmazdı. Big Day binlerce zombiyi biçen büyük bir kahramanı olan bir ARPG’dir. Studio Sonic Shield, Tarantino serisi Kill Bill’i bir ilham kaynağı olarak nitelendiriyor. Bu yüzden binlerce zombiyi bir zarafet anlayışıyla biçmeyi bekliyoruz. Silah geliştirme, aşırı patlamalar ve bol miktarda kan var. Oyun, önümüzdeki altı ay boyunca Erken Erişim’de kalacak ve oyunun yüzde 80’i zaten bitti.

Big Day İndir