Bu Hafta Çıkacak Xbox Oyunlarına Göz Atın

Bu Hafta Çıkacak Xbox Oyunlarına Göz Atın

Xbox Oyunları

Xbox Oyunları

Xbox One bu hafta bir ton oyun yayınlayacak, ancak çoğunluğu tipik A klas başlıklı oyunlar değil. Bunun yerine, bu hafta önemli bir lansman var, ama diğer oyunları gözden kaçıranlar için bir fırsat olabilir. 

Bu hafta Cadılar Bayramı‘nda gelecek yaklaşık 10 oyun var. Disneyland Adventures ve Rush: A Disney/Pixar Adventure; Xbox 360‘taki Kinect oyunları, denetleyici desteğiyle Xbox One ve PC’ye geliyor. Ayrıca, Zoo Tycoon: Ultimate Animal Collection yeni hayvanlar, çok oyunculu destek ve ortamlarla Xbox One ve PC‘ye geri dönüyor. Bu üç oyun da Xbox One X için geliştirilmiş oyun listesinin bir parçası. 

Salı günü yayınlanacaklar; Beast Quest, Spintires: MudRunner, 8-Bit Adventure Anthology: Volume One, Maria the Witch, Dying: Reborn, Dead Exit ve Numantia. Sevimli platformların hayranı iseniz, gözleriniz Maria the Witch üzerinde olsun. Cadılar Bayramı gecesinde biraz fazladan korku için Dying Reborn, eğer strateji seviyorsanız Numantia var. 

3 Kasım Cuma günü, bunlara dört oyun daha katılacaktır. Bu oyunların en büyüğü Activision’ın Call of Duty: WWII oyunudur. Bilmeniz gereken; co-op, tüm yeni zombiler, çok oyunculu ve dünyayı değiştiren bir savaşa sahip bir oyun. Diğer Cuma günü yayınlanacak oyunlar; Steven Universe: Save the Light, Mutant Football League ve 16-bit 99Vidas. 

Kaynak: 1