Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Gözden Kaçırdığınız 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto‘ları veya Steam’in Fallout 4‘leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Objects in Space

Çıkış Tarihi: 21 Haziran
Geliştirici: Flat Earth Games
Yayıncı: 505 Games

Objects in Space, gizli ve dikkatli bir planlamaya odaklanarak, açık bir dünyada ayarlanmış karmaşık bir uzay ticaret oyunudur. 90’lı yılların tuğla kalınlığında kullanım kılavuzlarına sahip simülatör oyunları için özlem duyuyorsanız, bu, hem yalnız hem de sürükleyici ve güzel olan dik, retro-fütüristik bir estetikle kesinlikle dikkate değer. Studio Flat Earth Games’e göre, bu oyundaki gemi savaşı “İkinci Dünya Savaşı it dalaşlarından daha çok Soğuk Savaş denizaltıları gibi muamele görüyor. Sessizce koşacak, manevraları çok önceden planlayacak ve ölümcül düşmanlarla kedi ve fare ölümcül oyunları oynayacaksınız.”

Objects in Space İndir

2. Aggelos

Çıkış Tarihi: 19 Haziran
Geliştirici: Storybird Games
Yayıncı: Storybird Games

Wonder Boy in Monster World‘den yoğun şekilde ilham alan bir retro tarz 2D RPG platformdur. Storybird Games, 90’ların klasiğinin açıklamasından bahsediyor. Sprite çalışması kesinlikle 90’lı yılların Sega oyunlarını hatırlatıyor, ancak stüdyo oyunun mantıklı bir şekilde güncellenmesini sağladı. Bu klasik oyunlardan her hafta çıkan bir çok oyun var. Ama bu göze çarpıyor. Akıcı ve canlı görünüyor, patronlar devasa.

Aggelos İndir

3. Lovecraft’s Untold Stories

Çıkış Tarihi: 23 Haziran
Geliştirici: LLC Blini Games
Yayıncı: LLC Blini Games

İşte yukarıdan aşağıya piksel tarzı bir aksiyon RPG ve şaşırtıcı olmayan şekilde haydut benzeri unsurları var. Aynı derecede adından da anlaşılacağı üzere Lovecraft‘dan ilham almasıdır. Ama düşünülemez canavarlıklar karşısında çaresizce çıldırmak yerine, bir şeyleri öldüreceksiniz. Beş farklı oynanabilir karakter vardır, seviyeler prosedürel olarak üretilir, ve emin olun, delilik Untold Stories’de rol oynar: karakterinizin gücünü akıl ile dengelemeniz gerekir.

Lovecraft’s Untold Stories İndir

4. Anima: Gate of Memories – The Nameless Chronicles

Çıkış Tarihi: 20 Haziran
Geliştirici: Anima Project
Yayıncı: BadLand Publishing

Bu, Anima: Beyond Fantasy masa üstü kitabına dayanan bir seri üçüncü şahıs aksiyon RPG’sinin ikinci oyunudur. Beceri kilidinin ve farklı saldırı türlerinin bulunduğu her zamanki karakter özelleştirmeleri vardır. Ama en çekici görünen, Devil May Cry‘e benzer bir şey olarak karşımıza çıkan savaşın kendisi. Oyunun “düzinelerce eşsiz silah” a sahip olduğu ve “büyük” dünyanın irade ile keşfedilebileceği bildiriliyor.

Anima: Gate of Memories – The Nameless Chronicles İndir

5. Artillery Cats

Çıkış Tarihi: 20 Haziran
Geliştirici: Christopher Wagner
Yayıncı: Christopher Wagner

Bomberman gibi, ama bir şeyleri bombalamak konusunda uzman olan erkekler olarak oynamak yerine topçu konusunda uzman kediler olarak oynuyorsunuz. Ayrıca ufak bir hatırlatma oyun ücretsizdir. İki ila sekiz oyuncuyu destekliyor, kaç oyuncunun dahil olduğuna bağlı olarak kendi özel yetenekleri, dört haritaları ve farklı harita sürümleriyle bir sürü benzersiz kediye sahiptir.

Artillery Cats İndir