Bu Hafta, Güzel Kadın Siluetleriyle Göz Kamaştıran Eylem Oyunu Stellar Blade’in Demo Sürümü Çıkacak

Bu Hafta, Güzel Kadın Siluetleriyle Göz Kamaştıran Eylem Oyunu Stellar Blade’in Demo Sürümü Çıkacak

Birkaç hafta önce PS Store dijital mağazasında, Shift Up stüdyosu tarafından gelecekteki bir proje olan Stellar Blade’in ücretsiz deneme sürümü erken erişime açıldı. Yalnızca birkaç kişi, gelecek projenin oynanışını bizzat deneyimleme fırsatı buldu ve çekici baş karakterin topluluğunu yaşadı. Demo sürümü hızla kamu erişiminden kaldırıldı, ancak bu hafta resmi olarak piyasaya sürülmeyi planlanıyor. Demo sürümünün yakında çıkması şerefine, geliştiriciler içeriği tanıtan özel bir fragman yayınladılar.

Stellar Blade’in demo sürümünün PS5 konsollarında 29 Mart’ta mevcut olacağı bildirildi. Oyun tüm oyuncular için tamamen ücretsiz olacak ve oyunculardan herhangi bir abonelik veya önceden belirlenmiş eylem gerektirmeyecek. Geliştiriciler, oyuncuların oyunu satın almadan önce oyunun mekaniğini ve diğer özelliklerini bizzat değerlendirme fırsatı vermek istiyor.

Demo sürümünün olayları, 7. Muharebe Birliği üyesi Eva’nın, Dünya’yı Norybita’larından geri almak için bir görevle Dünya’ya gönderildiği yerden hemen başlayıp ilk patron dövüşüne kadar devam ediyor. İlk aşama, sizi savaşın temel işlevleriyle tanıştıracak olan bir eğitim aşamasını içerir; işgal altındaki Eidos-7’nin insanların şehri, şimdi Norybita’lar tarafından ele geçirilmiş, ve size oyun hikayesi boyunca hizmet edecek oyun mekaniği hakkında ilk fikirleri verecek.

Oyunun demo sürümünü tamamlayanlar, tam sürüm çıktığında tüm ilerlemelerini aktarabilecek. Ayrıca geliştiriciler, oyunda metin tabanlı Rusça yerelleştirme olacağını doğruladılar.

Stellar Blade’in PS5 için tam sürümü 26 Nisan’da piyasaya sürülecek.