Bu Hafta Muhtemelen Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Bu Hafta Muhtemelen Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. The Universim

Çıkış Tarihi: 29 Ağustos
Geliştirici: Crytivo

Universim, en az dört yıl boyunca geliştirilmekte olan iddialı bir gezegen yönetimi sim-cum-god oyunudur. Şimdi Erken Erişim’de, “hayatın engelleri aracılığıyla yeni bir uygarlığa rehberlik edeceksiniz”. Bu uygarlık, tüm yaşadığı deneyimleri şekillendireceğiniz, şanssız bir Lemmings benzeri mafya olan Nuggets’ı içerecektir. Bu yaratıkların yaşadığı gezegenlere gelince, her birinin kendi ekosistemi vardır ve çevreye yaptığınız her değişiklik doğal olarak akıcı etkilere sahip olacaktır. Universim hakkında öğrenecek çok şey var. Bu, tüm görünüşlere göre bu tür üzerinde çok iddialı. Stüdyo, oyunun 12-18 ay boyunca Erken Erişim’de kalmasını bekliyor.

The Universim İndir

2. The Messenger

Çıkış Tarihi: 31 Ağustos
Geliştirici: Sabotage

Messenger, bir başka retro tarzı platformer. Ninja Gaiden’in bir etkisi olduğu belli. Ancak bu kadar basit değil: Tüm raporlarda, bu ilk doğrudan refleks platformcu tam teşekküllü bir Metroidvania’ya dönüşüyor. Yükseltmeler, “yeni yetenekler” ve beklediğiniz gibi, çok sayıda düşman ve patron var. Steam sayfasında, “Bir iblis ordusu köyünü kuşatırken, genç bir ninja lanetli dünyasında klanının hayatta kalması için önemli bir kaydırma yapmak üzere girişimlerde bulunur.” yazıyor. Bu konudaki ilk yorumlar, olumlu bir şekilde olmuştur, bu yüzden eğer platformerları seviyorsanız, muhtemelen bir göz atmaya değer.

The Messenger İndir

3. Blade Strangers

Çıkış Tarihi: 28 Ağustos
Geliştirici: Studio Saizensen

“Hardcore eski bir okul dövüş oyunu” olarak adlandırılan Blade Strangers, Studio Saizensen ve Nicalis oyunlarından karakterleri alan bir karakter kadrosuna sahiptir. Dört düğmeli, yan kaydırma avcıları, 3D modellerini 2D sprite’a dönüştüren bir grafik motoru kullanıyor. Bu da geliştiricilere göre daha akıcı bir anime tarzı estetiğe neden oluyor. Oyun, çevrimiçi ve yerel çok oyunculu oyunlara sahiptir ve zengin stilize dövüş oyunlarına katılıyorsanız bir atış yapmaya değer.

Blade Strangers İndir

4. Unending Dusk

Çıkış Tarihi: 30 Ağustos
Geliştirici: Vindicate Games

Unending Dusk acımasız bir siberpunk estetiğiyle retro bir beat ‘em up’tır. Rastgele oluşturulmuş 2D evrelerinde savaşacaksınız. Oyun kooperatif oyunu destekler, farklı karakter sınıflarına sahiptir ve oyun tarzınızı her türlü mod ve “teknoloji ağacı” optimizasyonu ile kişiselleştirebilirsiniz. Erken Erişim’de ve şu anda altı harita, 60+ mod, altı patron ve 20’den fazla düşman var. Studio Vindicate Games, oyunun 6-10 ay arasında Erken Erişim’de kalacağını düşünüyor.

Unending Dusk İndir

5. SFD

Çıkış Tarihi: 31 Ağustos
Geliştirici: icefill

SFD, haydut benzeri unsurlara sahip düzgün görünümlü bir strateji RPG. Her bir rasgele üretilen her katın 4×4 odaya sahip olduğu sekiz katlı zindandan oluşur. Açıklamasında, “Siz bir karakterin yardımıyla sigma-sonlu zindanı keşfetmek için bir isimsiz maceracısınız. Amacınız Lung Kral Raeleus ve sahte tanrı NOG’u zindanın en derinliklerinde yenmek.” yazıyor. Bilmeniz gereken tek şey, düzgün bir piksel estetiğine sahip kısa bir patlama SRPG’sidir.

SFD İndir