Bu hafta muhtemelen kaçırdığınız beş yeni Steam oyunu

Bu hafta muhtemelen kaçırdığınız beş yeni Steam oyunu

Normal bir günde, Steam’de yaklaşık bir düzine yeni oyun çıkıyor. Bir yandan bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, diğer yandan buna ayak uydurmak baya zor olabileceğini düşünüyoruz. Steam’de piyasaya sürülen her oyunu sıraladığınızda oynamak için yeni şeylerin tufanında kaybolduğundan eminiz. İşte tam olarak yaptığımız şey bu. İçlerinde parlayanları bulmak için geçen hafta Steam’de başlatılan her oyunu gezdik. Her Pazar güncellenen bu liste, Grand Theft Auto veya Fallout 4’ü içermiyor. Bunun yerine gözden kaçırılması kolay olan oyunlara odaklandık. Bu oyunlar en umut vericidir, zaten olumlu kullanıcı incelemelerine de sahipler ve daha yakından bakmaya değer olabilirler. Bu oyunlar Nisan 2-8 tarihleri arasında piyasaya çıktı.

Echoplex

Çıkış tarihi: 6 Nisan (Erken Erişim)

Geliştirici: Output Games

Yayıncı: Output Games, indienova

Fiyat: 10 ABD Doları / £ 7 (lansman için % 10 indirim)

Echoplex, Erken erişime yeni düşmüş korku unsurlarıyla beraber birinci sınıf bir bulmaca oyunudur. Bulmacalar üzerinde gezinmek için kullanmanız gereken eski hareketlerinizin yankısı ile sürekli kovalandınız, ancak koridorlar daha daralınca sakının. Echoplex’in bana göre en ilginç yanı, oyun boyunca FMV kullanması ve Portal veya Antichamber gibi benzer oyunlardan çok farklı olması.

Geliştirici Output Games Erken Erişim’i önümüzdeki yıl bir ara bırakmayı hedefliyor ve Echoplex şu anda 15 seviyede “kendi kendine yeten” bir hikayeye sahip. Böylece daha fazla seviye eklendikçe asılı kalmayacak veya eski herhangi bir seviye bozulmayacak.

Slime-San

Yayınlanma: 7 Nisan

Geliştiricisi: Fabraz

Yayıncı: Headup Games

Fiyat: 12 Dolar (lansman için% 10 indirim)

Slime-San, süper minimal renk paletiyle 2D bir platformdur. Sanatını ya sevdimmi tam seversiniz ya da nefret edersiniz öyle bir oyun ancak bence harika görünüyor ve çok detayın sadece beş renkle nasıl yansıtabileceğini ortaya koyuyorlar. Platforming kendisi Super Meat Boy’a benzer şekilde oynuyor, ancak daha yavaş olduğu ve zamanı yavaşlatan ve yeşil blokları geçmesine izin veren bir “morph” teknisyeni kullandığı için çok farklı hissettriyor. Ayrıca koleksiyonunuzu harcamak ve ilginç karakterler ve kozmetik ürünleri keşfetmek için bütün bir kasaba var. Slime-San’ın, açıklanamaz bir şekilde ekranın 4×3’lük bir alanıyla sınırlanmış birçok oyundan biri değilde, bir süre oynamış olduğum en iyi platformlardan biri olmasını diliyorum.

Paradigm

Yayınlanma: 5 Nisan

Geliştiricisi: Jacob Janerka

Yayıncı: Jacob Janerka

Fiyat: 15 Dolar (lansman için% 10 indirim)

Paradigm, gerçeküstü bir temaya sahip klasik bir 2D macera oyunudur. Paradigm, gerçeküstü bir temaya sahip klasik bir 2D macera oyunudur. Steam sayfasında anlatılan tema şöyle, “yakışıklı mutant olarak oynuyorsunuz, geçmiş olan Paradigma, kendisine şekeri kusan genetik mühendisliğindeki tembel”. Henüz beğenmedi iseniz, başka ne diyebilirim bilmiyorum.

GIBZ

Yayınlanma: 7 Nisan

Geliştirici: Torrunt

Yayıncı: Torrunt

Fiyat: 8 Dolar

GIBZ, bir seferde ekranda silahlar ve çok daha fazla düşman ile Castle Crashers’a benzeyen co-op zombi öldüren bir sidescroller denen oyun tarzındandır. Yukarıdaki tanıtım videosunda görülen zombi sayısı gerçekten çok heyecan verici, ancak oyun ilerledikçe ilginç şeyler tutmak için adil bir miktar ve düşman çeşitliliği olmakta. Ayrıca keşfetmek için Final Fantasy tarzı bir dünya haritası ve seviyelerin kilidini açma yükseltmeleri bulunmakta. Tek kişilik oyuncuyu oynayabilirsiniz, ancak GIBZ, gerçekten arkadaşlarınızla oynamanız gereken bir oyun ve bunun gerçekleşmesi için hem yerel hem de çevrimiçi desteğe sahip.

Golf for Workgroups

Çıkış tarihi: 6 Nisan (Erken Erişim)

Geliştirici: Cryptic Sea

Yayıncı: Devolver Digital

Fiyat: 5 Dolar

Golf for Workgroups, Gish’in geliştiricisinden erken erişim’de yayınlanan bir co-op kurumsal golf oyunudur. Delik arasında gidip gelmek için roketle çalışan golf arabasıyla geniş, düşük-poli bir golf sahasında 3 kişiye kadar kişiyle golf oynayabilirsin. Aptal tanıtım ve temaya rağmen, arkadaşlarınızla (veya iş arkadaşlarınızla takılmak için açık bir golf sahasına sahip olmak kulağa iyi bir gibi geliyor. Steam sayfası oyun daha fazla delik açtığında ve cilalandığında üç ila altı ay Erken Erişim’de kalmasını beklediğini belirtti, ancak zaten “tamamen eğlenceli” bu çok kolay olacak yani.