Bu Hafta Sonu Özel Etkinliğe Pokemon Go Latias’ı Getirdi

Bu Hafta Sonu Özel Etkinliğe Pokemon Go Latias’ı Getirdi

Pokemon Go Latias

Pokemon Go Latias

Pokemon Go oyuncularının bu hafta sonu birkaç nadir Pokemon yakalama şansı var. Cumartesi günü gerçekleşmesi planlanan Clamperl Limited Research etkinliğine ek olarak, Niantic ayrıca eğitmenlere 3. Nesil Legendary Latias‘ı yakalamak için başka bir fırsat verecek özel bir Raid Weekend duyurdu.

22-25 Şubat tarihleri arasında, Eon Pokemon dünya çapındaki Raid Battles’da tekrar görünecek. Dahası Niantic, bu özel Raid Weekend etkinliğinde, eğer şanslıysanız Shiny Latias‘a rastlama şansınız olacağını söylüyor.

Latias ilk olarak geçtiğimiz mayıs ayında Pokemon Go’da ikiz Latios ile birlikte göründü. Niantic, mavi Eon Pokemon’un da “daha sonraki bir tarihte” özel bir Raid Weekend için döneceğini söyledi. Bu hafta sonu etkinliği hakkında daha fazla bilgiyi resmi Pokemon Go web sitesinde buradan okuyabilirsiniz.

Belirtilen Limited Research etkinliği ise 23 Şubat’ta gerçekleşecek. Bir Topluluk Günü gibi, sadece üç saat sürecek ve bu süre zarfında oyuncular PokeStops’tan özel Field Research görevlerini alabilecekler. Bunlar, Huntail veya Gorebyss’e evrimleşebilecek olan daha önce hiç bulunmayan Pokemon Clamperl ile bir karşılaşmayla sonuçlanacak.

Bunun üzerine, Niantic Go’da özel bir Meltan etkinliği düzenliyor. 4 Mart’a kadar, oyuncular Mystery Box’ı açarken Shiny Meltan ile karşılaşma şansına sahip olacaklar. 4. Nesil Legendary Palkia, 28 Şubat’a kadar Raid Battles’da hala bulunabilir.