Bu Haftaki En İyi 5 Android Uygulaması

Bu Haftaki En İyi 5 Android Uygulaması

En İyi 5 Android Uygulama

En İyi 5 Android Uygulama

Android mağazasına her gün yeni uygulama eklenmekte. Bu kadar çok uygulamanın arasından iyi olanları ayırt etmek zor olabiliyor. Yeni yüklenen uygulamlar arasından sizlere iyi olanları seçmeye çalıştık. İşte bu hafta en iyi android uygulamalar listemiz.

1. Mapapers

1. Mapapers

Mapapers, haritaların stilize edilmiş bir versiyonunu oluşturmanıza izin veren bir duvar kağıdı uygulamasıdır. Kusursuz görünümü elde etmek için haritadaki herhangi bir yere gidin, kaydırın, yakınlaştırın ve eğin. Sonra renk stillerinden birini seçin. Yollar, sınırlar, nehirler ve arazi tümüyle harika görünüyor. Duvar kağıdı için Google Live Cases gibidir.

Mapapers İndir

2. Nwsty

2. Nwsty

Haberler bazen bir baş belası olabilir. Nwsty, günün en iyi haber hikayelerinin kısa özetlerini okumanıza izin verir. Çok büyük bir uygulama değil, ancak bir başlıktan daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Nwsty İndir

3. FitzyTV

3. FitzyTV

Amerikan dizi ve şovlarını seviyor musunuz? FitzyTV, Android telefonunuzu kablo veya uydu aboneliğinizin bir parçası olarak erişebileceğiniz çevrimiçi TV kanalları için bir DVR’ye dönüştürür. İlgilendiğiniz kanalları kaydetmek için 30+ kanaldan oluşan bir listeye göz atabilir, canlı TV izleyebilir, yaklaşmakta olan bölümleri izleyebilir, kayıtları planlayabilir veya bir dizi TV dizinine göz atabilirsiniz.

FitzyTV İndir

4. Chilly Snow

4. Chilly Snow

Chilly Snow eski Ski-Free oyununa benziyor, ancak kayakçı yerine düz bir top ve bitmeyen bir tepe var. Tek yapman gereken ağaçlardan kaçınmak için ileri geri hareket ettiren ekran. Bir ağaca ya da ekranın kenarına vurmadan tepeden aşağı inmeye çalışın.

Chilly Snow İndir

5. Typeshift

5. Typeshift

Çoğu anagram oyununda, tek bir sözcük içinde yeni kombinasyonlar ararsınız, ancak Typeshift‘de üç beş kelime birbirine eklenmiş ve birbirine karıştırılmıştır. Orta satırdaki kelimeleri hecelemeye çalışırken harfleri yukarı ve aşağı kaydırın. Bir bulmacadaki tüm harfleri en az bir kere kullanana kadar oyuna devam edersiniz.

Typeshift İndir