Bu Temmuz’da EA Access PS4’e Geliyor

Bu Temmuz’da EA Access PS4’e Geliyor

EA Access PS4’e Geliyor

EA Access PS4'e Geliyor

Bu yaz, PlayStation 4‘teki EA Access’e abone olabilirsiniz. Kesin bir tarih belirtilmemiş olsa da özellikle Temmuz ayında PS4 sahipleri şu anda Microsoft’un Xbox One‘ına özel olan aynı abonelik hizmetinden yararlanabilecekler.

EA‘nın stratejik büyüme Genel Müdür Yardımcısı Matt Bilbey bir basın açıklamasında, “Dijital ve abonelik hizmetlerine yatırım yapmaya devam ettikçe, oyunlarımızı her iki konsolda daha da fazla kişiye ulaştırmak herkes için heyecan verici bir fırsattır. Amacımız, oyunculara oyunlarımızı istedikleri yerde denemeleri ve oynamaları için daha fazla seçenek sunmaktır. Hizmeti PlayStation 4’e getirmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

PS4’te, EA Access‘e aylık 5 $/4 £ veya yıllık 30 $/20 £ abonelik ödeyebilirsiniz. Abonelikle Titanfall 2, Star Wars: Battlefront II ve FIFA 18 gibi ücretsiz EA oyun kasasına erişebilirsiniz. Aboneler ayrıca, tüm dijital EA oyunlarında, aynı zamanda genişlemelerinde ve oyun içi satın alımlarında yüzde 10 indirim alırlar. Belki de en kayda değer olanı EA Access’in Play First Trials’ıdır, bu da resmi olarak yayınlanmadan önce tüm yeni EA oyunlarına 10 saat erken erişim sağlar.

Şimdilik, Play First Trials yoluyla EA Access’e gelmesi planlanan tek oyun Madden NFL 20’dir. Bununla birlikte, yakın gelecekte piyasaya sürülecek birkaç oyun daha var ve bunların hepsi bir olasılıkla EA Access’te mümkün olacak. Respawn, Revenge of the Sith’in ardından başlayan, hikaye odaklı bir oyun olan Star Wars Jedi: Fallen Order’ı bu kasımda yayınlayacak. Geliştiricinin çalışmalarında Titanfall ile ilgili projeler de var. Ayrıca her biri büyük olasılıkla devam edecek olan NHL, NBA Live ve FIFA gibi yıllık EA Sports oyunları da var. Yeni EA Originals de abonelik hizmetine dahil edilecektir.

EA, geçtiğimiz yıllarda mikro ödemelerden dolayı biraz sıkıntı yaşamış olsa da EA Access şirket için olumlu bir adım. Hizmet, şirketin oyun kütüphanesinin birleşik perakende fiyatından tasarruf etmek isteyen herkes için iyi bir fırsat. Geçen yıl, EA Access Xbox One’ın en büyük artılarından biri olarak değerlendirilmişti. PC zaten Origin Access denilen bir EA Access versiyonuna sahiptir.