Bu Yıl Nintendo Switch’e Gelecek Tüm Oyunlar Açıklandı

Bu Yıl Nintendo Switch’e Gelecek Tüm Oyunlar Açıklandı

Nintendo Switch’e Gelecek Tüm Oyunlar

Nintendo Switch'e Gelecek Tüm Oyunlar

Bugünün erken saatlerinde Nintendo, yakında Switch oyunlarına ekleyeceği yeni oyunları duyurmak için başka bir Nindies Showcase etkinliği yaptı. Sunum yaklaşık 30 dakika sürdü ve sunum boyunca çok heyecan verici bir anonsla birlikte, makul miktarda duyurular yapıldı. Alınacak çok şey var gibi, bu yüzden ortaya çıkan tüm oyunlara bir göz atalım.

Nintendo sunuma, tartışmasız en büyük yayınla başladı: Cuphead Nintendo Switch’e geliyor. Xbox One’a özel bir konsoldan sonra, Cuphead’in önümüzdeki ay Switch’te piyasaya sürülmesi planlandığı için neredeyse gelmek üzere. Nintendo daha sonra sunumu hızlandırdı ve yeni indie oyunlarını çok hızlı bir şekilde duyurdu. Etkinlikte duyurulan oyunların tam listesini ve çıkış tarhlerini inceleyelim.

 – Cuphead – 18 Nisan 2019
 – Katana Zero – 18 Nisan 2019
 – Super Crate Box – Nisan 2019
 – Cadence of Hyrule – İlkbahar 2019
 – Darkwood – Mayıs 2019
 – My Friend Pedro – Haziran 2019
 – Stranger Things 3 – 4 Temmuz 2019
 – Pine – Ağustos 2019
 – Neo Cab – Yaz 2019
 – Rad – Yaz 2019
 – Creature in the Well – Yaz 2019
 – Bloodroots – Yaz 2019
 – Swimsanity – Yaz 2019
 – Overland – Sonbahar 2019
 – Nuclear Throne – Yayınlandı
 – Blaster Master Zero II – Yayınlandı
 – The Red Lantern – 2019
 – Ultra Bugs – 2019

Bugün ortaya çıkan oyunların çoğu sağlam görünüyor, ancak kesinlikle bazı çarpıcı noktalar var. Neo Cab, gelecekte geriye kalan tek ride-sharing sürücüsü olarak oynayacağınız görsel bir roman oyunu gibi görünüyor. Otomasyon ve baskıcı polisin ele geçirildiği Kaliforniya’nın Orwellian versiyonu gibi. Öte yandan, Katana Zero rakiplerinizi ve engellerinizi dilimlemenizi sağlayan hızlı tempolu bir platformdur. The Red Lantern ise, sizi Iditarod için eğitim alan birinin yerine koyar.

Nintendo, sunumun sonua doğru ise daha büyük oyunlar olan Blaster Master Zero 2‘yi ve ardından Stranger Things 3: The Game‘i izah etti. Film ve televizyon bağlantılarının gerçekten iyi olmasını beklemesek de, bu oyun en azından izometrik bir macera oyunu gibi görünüyor.