Silent Hill 2’nin Yeniden Yapımı Yazarları Yakında Haberleri Paylaşacak

Silent Hill 2’nin Yeniden Yapımı Yazarları Yakında Haberleri Paylaşacak

Birçok oyuncu, Polonyalı stüdyo Bloober Team’in sorumlu olduğu korku oyunu Silent Hill 2’nin güncellenmiş sürümünün çıkışını heyecanla bekliyor. Proje ilk olarak Ekim 2022’de duyurulmuştu, ancak neredeyse iki yıl sonra bile remake ile ilgili neredeyse hiçbir bilgi ortaya çıkmadı. Son zamanlarda oyunun dijital mağazalardaki sayfasının güncellendiği fark edildi ve bunun boşuna olmadığı anlaşıldı. Yeni Silent Hill 2’nin geliştiricileri, yakın zamanda bize taze haberler ve muhtemelen çıkış tarihini paylaşacaklarını doğruladı.

Son röportajında Bloober Team CEO’su Piotr Babieno bir kez daha oyunculara, ekibinin doğrudan geliştirme sürecinden sorumlu olduğunu hatırlattı. Onun sözlerine göre, proje zaten uzun zamandır halka açık bir şekilde gösterilecek durumda ve yayınlanmaya hazır. Şu anda her şey Konami ve Japon yayıncının planlarına bağlı. Ancak stüdyo direktörü şimdiden oyunculara, remake ile ilgili haberleri beklemenin yakında sona ereceğini garanti edebilir.

Bloober Team, Silent Hill 2’nin remakesinin son aşamasında ve oyuna çıkış sonrası desteği düşünüyor. Babieno’nun dediğine göre, oyunla ilgili yeni bilgiler ve çıkış tarihinin duyurulacağı en yakın aylarda açıklanacak. Muhtemelen PlayStation etkinliğinde, Mayıs sonu veya Haziran başında oyunun hikaye fragmanı gösterilecek ve PC ve konsollardaki çıkış tarihi de açıklanacak.