Bu yıl Samurai aksiyonu Ghost Of Tsushima’nın devamının duyurusu yapılabilir

Bu yıl Samurai aksiyonu Ghost Of Tsushima’nın devamının duyurusu yapılabilir


Bu hafta PlayStation’ın bir başka güçlü özel oyununun kaybı aktif olarak tartışılıyor. Son dedikodulara göre, gerçekçi bir samuray aksiyon oyunu olan Ghost Of Tsushima, bu yıl PC’ye ulaşacak. Oyuncular için bu iyi haberlerden sadece biri gibi görünüyor çünkü aynı yıl içinde Sucker Punch Productions stüdyosundan oyunun tam bir devamının duyurusu yapılabilir.

Sistematik Gereksinimler Horizon: Forbidden West’in resmi duyurusundan önce birkaç gün önce yayınlayan bir sızıntı, Ghost Of Tsushima 2’nin duyurusu hakkında bilgi paylaştı. Ona göre, oyunun devamı uzun süre bekletmeyecek.

Şu anda Sony şirketi, Ghost Of Tsushima’nın devamını bu yılın ilk yarısında duyurmayı planlıyor. Kesin planları bilinmiyor, ancak oyunun tanıtım fragmanının yaz sunumları sırasında gösterilmesi en olası olanıdır, yani mayıs ayının sonlarında veya haziranın başlarında. Ghost Of Tsushima 2 geliştiricileri ise, genel yayın programının ve geliştirme sürecindeki ilerlemenin bir sonucu olarak, oyunu 2025-2026 yılları arasında piyasaya sürmeyi planlıyor.