Bu Yılın Sonunda Bilgisayarlara Gerçekçi Bir Hayat Simülasyonu Olan inZOI Çıkacak

Bu Yılın Sonunda Bilgisayarlara Gerçekçi Bir Hayat Simülasyonu Olan inZOI Çıkacak

inZOI yaşam simülatörü geliştiricileri, oyunun yaklaşan çıkışı hakkında ayrıntıları paylaştı ve modding ve çok oyunculu özellikler eklemeyi tartışıyor.

Geliştiriciler, Discord kanallarında kullanıcıların sorularına yeni cevaplar yayınladı. Oyunu 2024 yılının sonlarında Steam Erken Erişim’de piyasaya sürmeyi planladıklarını duyurdular.
Oyun başlangıçta sadece PC’de mevcut olacak ancak ileride PlayStation 5 ve Xbox Series X/S gibi konsollara taşınma olasılığı bulunmaktadır. Geliştiriciler, Unreal Engine 5’i motor olarak kullandılar.

Oyunu diğer kullanıcılardan önce deneme şansı şu an için yok. Ekip ayrıca, oyunun para kazanma modelini ve ek paketlerin (DLC) yayınlanma planlarını henüz belirlemedi.

Geliştiriciler, modding ekleme, mod desteği ve çok oyunculu oyun için çeşitli özelliklerin eklenmesi olasılığını değerlendiriyor. Bu özellikler arasında diğer çevrimiçi kullanıcılarla buluşma veya onları sanal evlerine davet etme imkanı bulunmaktadır.

KRAFTON ekibi, oyunun sistem gereksinimlerini henüz açıklayamıyor. Şu anda inZOI oyununu oynamanıza olanak sağlayan web siteleri sahtekarlık yapıyor çünkü oyun henüz genel kullanıma açık değil. Geliştirici ekibinin dikkatini çekmek için şu anda en önemli şey, İngilizce diline lokalizasyon yapmaktır.

Oyunda, Seul (Güney Kore) ve Santa Monica (California) gibi ilham alan iki şehir göreceğiz: Dovon ve Blissbay. Ayrıca, oyunun Güneydoğu Asya’da bulunan üçüncü bir şehir de içereceği muhtemeldir.