Bugün Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekliyor

Bugün Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekliyor

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

2019’da Xbox One geriye dönük uyumluluk oyun kataloğuna yeni eklenen çok fazla oyun olmamıştı. Ama şimdi yeni bir ürün geliyor. Microsoft, Xbox 360 oyunu Ace Combat 6: Fires of Liberation, devamının yayınlanmasından sadece birkaç gün önce Xbox One‘da oynanabileceğini açıkladı.

Geriye gönük uyumluluk oyunlarında tipik olarak, indirme işlemini başlatmak ve Xbox One’da oynamaya başlamak için diski yerleştirmeniz yeterlidir. Oyun ne yazık ki şu anda Xbox Mağazasından dijital olarak satın alınamıyor. Yani, yaklaşan Ace Combat 7: Skies Unknown ile ilgileniyorsanız, ön sipariş vererek, Ace Combat 6‘nın ücretsiz bir kopyasını alacaksınız. Ace Combat 7, 18 Ocak’ta hem Xbox One hem de PS4 için yayınlanacak.

Ace Combat 6, ilk olarak 2007 yılında bir Xbox 360’a özel olarak piyasaya sürüldü. Ace Combat 6, pürüzsüz, muhteşem görseller ve parlak bir oyun sayesinde, bir arcade uçuş savaş oyununda en sürükleyici deneyimi sağlar. Tekrar tekrar oynamak isteyeceksiniz. Kazanılacak madalyalar, görevler sırasında aldığınız puanlarla satın alabileceğiniz uçaklar, özel silahlar, mücadele ve çok oyunculu modlar arasında eşit şekilde yayılmış iyi bir Xbox Live başarı puanları seçimi olabilir.

Xbox One’ın geriye dönük uyumluluk listesine eklenen diğer eklemeler arasında Battlestations Pacific, Fuel ve Rayman Raving Rabbids var. Böylelikle oynanabilir oyunların sayısı (ayrıca orijinal Xbox için sınırlı bir seçim içerir) şaşırtıcı bir boyuta ulaştı.