Bülbül, oyun içi modlarından biri olarak eklenecek. Geliştiriciler, oyuncuların şikayetleri üzerine planlarını değiştiriyor

Bülbül, oyun içi modlarından biri olarak eklenecek. Geliştiriciler, oyuncuların şikayetleri üzerine planlarını değiştiriyor

Inflexion Games’ın çıkışını, oyun severlere büyük zarar veren sunucu sorunları olmasaydı oldukça başarılı bir şekilde yapabilirdi. Nightingale’ın geliştiricileri, planlarını değiştirdi ve oyuncular için mümkün olan en kısa sürede çevrimdışı modu kullanıma sunmayı hedefliyor.

BioWare’de çalışmış olan geliştiricilerin hayatta kalma oyunu oldukça iyi karşılandı ve birçok hayran buldu. Ancak, oyuna yöneltildiği ciddi eleştirilerin başka bir nedeni yok. Şu anda Nightingale’ın bir ağa bağlanma gereksinimi var, ancak oyun sunucuları o kadar istikrarsız ki, bazı oyuncuların iddiasına göre, tek başlarına oynamada bile takılmalar yaşanıyor (en azından bazı oyuncuların iddia ettiği budur; diğerleri bunu optimizasyonun suçu olarak gösteriyor).

Geliştiriciler bu konuda zaten Steam’deki bir mesajda konuya el attılar. Onlara göre, Nightingale’ın vizyonu, oyuncuların birlikte keşfettiği “ağları ve sunucuları aşan bir dünya” yaratmaktı. Bu nedenle, ekip, teknik açıdan daha zor görünen kooperatif mod mekaniğine odaklandı.

Anlaşılan, bu yanlış bir karardı ve şimdi Inflexion stüdyosu Nightingale’ın zorunlu internet bağlantısı olmadan oynanabilmesi için mümkün olan en kısa sürede çalışmak istiyor. Çıkış tarihi henüz açıklanmadı, ancak o konuda oyunun sosyal medya kanallarında ek bilgi yayınlanacak.

Nightingale’ın ağa dayalı yönü – oyunun tek sorunu olmasa da, çevrimdışı modun duyurulması kesinlikle oyun severleri memnun etti.