Bungie: Destiny 1, “yakın gelecekte” desteklenecek, diyor.

Bungie: Destiny 1, “yakın gelecekte” desteklenecek, diyor.

Destiny 2 geliyor. Resmi Destiny 2 tanıtım videosu ve boşlukları doldurmak için bir ton Destiny 2 ayrıntısı sızdırıldı. Ancak orijinal Destiny’nin hâlâ olduğunu ve şu anda son büyük event olan Age of Triumph’i yürüttüğünü de unutmayalım.

Bungie’den ‘’Deej’’in de dediği gibi, Destiny’nin Age of Triumph eventi çok nihai bir hisseye sahip. Deej, ”Destiny 1 macerasının sonuna gelmeyi kutluyoruz; fakat bu oyunun son bulduğu anlamına gelmiyor: Destiny 1 hala oyuncular için burada olacak bir oyun” diyor.

DeeJ’e göre, bu, daha çok oynamak isteyenlere ya da nereden başladığını görmek isteyenlere mevcut oyunun arşivlemesini yapmak gibi bir şey. “Oyuncular yeni dünyalara geçerken, yeni maceralar yaşamak ve bu alanlarda yeni hikayeler yaşamaya karar verirlerse, Destiny 1’de yaptıkları şeyleri tekrar gözden geçirmek istediklerine karar verirlerse, oyun hala onlar için orada olacak Ve devam eden maceraya katılabilecek biri için başlangıç noktasına dönmek ve hepsinin nasıl başladığını keşfetmek isteyebilecekleri başlangıç hikayeleri oyunda onlar için bekliyor “dedi.