Burger King, Atomic Heart temalı özel bir set piyasaya sürdü, ancak pastalar olmadan.

Burger King, Atomic Heart temalı özel bir set piyasaya sürdü, ancak pastalar olmadan.

Atomic Heart, son zamanlarda piyasaya sürülen en başarılı Rus yapımı oyunlardan biri oldu. Bu başarıyı göz ardı etmeyen “Burger rus” şirketi, Rus Burger King restoranlarında “Atomik Kutu” adıyla özel bir set satışa çıkardı ve fiyatı 450 ruble.

Oyun tarzında tasarlanmış kutu, “atom burger”, standart patates kızartması, “Evervess” (0.4) kola bardağı ve özel bir hediye kuponu içeriyor. Maalesef, sizin için Sevgili Major Nechayev’in pastaları içinde değil.

Kupon, oyun içi bir altın skin, “Limbo Esiri” ikinci hikaye genişlemesi veya Atomic Heart’ın standart sürümünü içeren bir ödül içeriyor (yazar, “Yıldız” ve “Kalash” silahları için altın skinler kazandı). Paketi satın alanların bilmeleri gereken bir şey var: Tüm ödüller yalnızca PC sürümüne aittir, Rusya ve Belarus’ta resmi olarak oyun konsolları ve Steam servisinde satılmamaktadır.

Görünümü hediye kuponu. Kod etkinleştirildi
Görünümü hediye kuponu. Kod etkinleştirildi

Kendi kendine kod, oyundaki Eleanor istasyonunun güzel kırmızı bir ambalajında sarılıdır ve kart dijital bir kod içerir. Bu kampanya başladıktan hemen sonra Avito sitesinde promosyon kodları satışa çıktı. Örneğin, yazar, silah skinleri için 70 rubleye satılan bir indirim kodu ilanını gördü, VK Play’de satılan fiyattan neredeyse 130 ruble daha ucuz.