Burnout Paradise Remastered Gelecek Hafta PC’de Çıkıyor

Burnout Paradise Remastered Gelecek Hafta PC’de Çıkıyor

Burnout Paradise Remastered

Burnout Paradise Remastered

Criterion’un açık dünya yarışçılarının Remastered sürümü Şubat ayında konsolda piyasaya sürüldü, ancak PC oyuncuları oyunun kendi kesişimine bakmak için altı ay daha beklemek zorunda kaldılar.

Burnout Paradise Remastered, 21 Ağustos’ta genel satın alım için çıkarken, Origin Access’e abone olursanız, şu anda oynayabilirsiniz. Temel versiyonun aboneleri on saatlik deneme süresine katılabilirken, premium versiyon kullanıcıları hemen oyunu oynayabilirler.

2018, destruction-centric yarışçılar için şaşırtıcı derecede verimli olduğunu kanıtladı. Haziran ayında, Bugbear Entertainment’ın Wreckfest’i Erken Erişim’ten çıkmış, bir ölçüde yarışçı olsa bile eğlenceli olduğunu kanıtlamıştır. Bu arada, eski Criterion geliştiricileri Three Fields Entertainment, Danger Zone 2 şeklinde Burnout’un çarpışma modunu manevi bir saygıyla yayınladı.

Paradise‘ın bu yeni oyunlara karşı on yıl boyunca nasıl üst üste geldiğini görmek ilginç olacak. Büyük ihtimalle iyi yönetecektir. Paradise Remastered duyuru fragmanına göz atabilirsiniz.