Büyük İhtimalle Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Büyük İhtimalle Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz 5 Yeni Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Wenjia

Çıkış Tarihi: 18 Ekim
Geliştirici: Dilemma Studio

Wenjia elle çizilmiş grafikler ve en önemlisi bir kedi kahramanı olan Çin tarafından geliştirilmiş bir bulmaca platformudur. Ori ve Blind Ormanı’nda yüzeysel bir benzerlik var: her ikisi de zengin bir 2B orman ortamında ayarlanır ve her ikisi de sessiz ve meditatif bir ruh hali vardır. Wenjia çok daha basit bir oyun gibi görünüyor ya da en azından daha az karmaşık bir oyun. Wenjia bir düğmeye basarak iki paralel dünya arasında geçiş yapabilirken, kedi hareket ve atlama ile sınırlıdır.

Wenjia İndir

2. Atomic Society

Çıkış Tarihi: 15 Ekim
Geliştirici: Far Road Games

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim olarak başlatılan Atomic Society, Frostpunk hakkında bir kıyamet sonrası şehir kurucusudur. Buralarda fazla ev var ve suya sahip olduklarından emin olmaktan çok daha fazlası aslında; neyin yasal olduğu ve neyin olmadığı hakkında kararlar alınmalı ve bu post-nükleer toplumun şekli nihayetinde oyuncu tarafından şekillendirilecektir. Steam sayfasında, “Kürtaj, cinayet, vejetaryenlik, uyuşturucu kullanımı, yamyamlık ve diğer bazı tartışmalı konular da dahil olmak üzere bir dizi sosyal konuda yargıç olarak hareket edin.” yazıyor. Ayrıca suçu nasıl ele alacağınıza, hapis, sürgün ya da ölüm gibi seçiminize göre karar vereceksiniz.

Atomic Society İndir

3. Executive Assault 2

Çıkış Tarihi: 18 Ekim
Geliştirici: Hesketh Studios Ltd

Kendinden öncekiler gibi, Executive Assault 2 de birinci şahıs nişancıyla gerçek zamanlı stratejiyi birleştiriyor. Başka bir deyişle, filonuza yukarıdan aşağıya bir bakış açısıyla yaklaşabilir, ya da bir asker olarak ya da bir yıldız gemisinin pilotu olarak daha uygulamalı bir yaklaşım benimseyebilirsiniz. Bir oyuncunun RTS modu CEO’su ve diğeri birinci şahıs savaş makinesi olmasını sağlayan üçüncü bir mod da var. Her iki türde de düzgün bir dönüş ve ilk Executive Assault’un takip edilebilecek büyük bir kültü vardır.

Executive Assault 2 İndir

4. Infliction

Çıkış Tarihi: 18 Ekim
Geliştirici: Caustic Reality

Infliction, bu da diğerleri gibi birinci şahıs bir korku oyunudur. Dünyası, uğursuz bir banliyö evinde kurgulanmıştır. Stüdyo Caustic Reality tarafından “interaktif bir kabus” olarak nitelendirilen kasvetli hikaye, ev boyunca bırakılan kanıtların izlerini taşıyor: mektuplar, günlükler, fotoğraflar. Steam açıklaması, “Hikaye, gerçek dünyadaki yerel trajediye, hepimizin bildiği korkular ve acılara dayandırılıyor: kırık kalpler, ihanete uğramış güven, keder ve kayıp” şeklinde. Ama bu sadece, iyi aydınlatılmış evin ipuçlarını okuyup dolaşmakla ilgili değildir: evi dolaşan başka bir şey var. Kesinlikle ürkütücü korku hayranları için denemeye değer.

Infliction İndir

5. Viviette

Çıkış Tarihi: 18 Ekim
Geliştirici: DYA Games

İşte başka bir korku oyunu, ama Infliction’dan biraz farklı olduğunu görüyoruz. Bir köşk içinde yer alan Viviette, “klasik korku” ile bir piksel sanat bulmaca oyunudur. Korkuya bir dokunuştur. Çünkü ölümsüz tarafından yenemeyeceksiniz. Viviette, huzursuz edici gizem ve meditatif tempolu keşfe daha fazla odaklanıyor. Gotik tarzdaki piksel sanatını sevenler için kaçırılmayacak bir oyun.

Viviette İndir