Büyük İhtimalle Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yeni 5 Steam Oyunu

Büyük İhtimalle Bu Hafta Gözden Kaçırmış Olabileceğiniz Yeni 5 Steam Oyunu

Yeni Steam Oyunları

Yeni Steam Oyunları

Ortalama bir günde, yaklaşık bir düzine yeni oyun Steam’de yayınlanır. Ve bunun iyi bir şey olduğunu düşünürken, bazen anlaşılması zor olabilir. Potansiyel olarak heyecan verici oyunlar, Steam‘de yayınlanan her bir oyun sonrası dikkat edilmediği sürece kaybolup gidebilir.

Son haftalarda, parlak oyunları bulmak için Steam’de çıkan her oyun araştırıldı. Bu liste, Grand Theft Auto’ları veya Steam’in Fallout 4’leri gibi oyunları içermez. Bunun yerine, kaçırılması kolay olan oyunlara odaklanabilirsiniz. İşte en yeni Steam oyunları listesi.

1. Rapture Rejects

Çıkış Tarihi: 30 Kasım
Geliştirici: Galvanic Games, Explosm Games

Geçtiğimiz hafta Erken Erişim olarak başlatılan Rapture Rejects, Cyanide & Happiness çizgi roman evreninin temalı bir izometrik battle royale’idir. Elli oyuncu dünyaya düşer, silahlar için çığlık atarlar ve ölümle savaşırlar, ama bu temellerin sağlam kalması dışında Rapture Rejects, Fortnite veya PUBG’den çok farklı görünüyor. Ayrıntılı bir karakter özelleştirme aracı ve bir sürü “Cyanide & Happiness mizahı” var.

Rapture Rejects İndir

2. Parkitect

Çıkış Tarihi: 29 Kasım
Geliştirici: Textel Raptor

Parkitect, Erken Erişim’de birkaç yılını geçiren bir tema parkı kralı simülatörüdür, ama 29 Kasım itibariyle resmi olarak tam özelliklidir (güncellemeler yayılmaya devam edecek gibi görünüyor). Eğer Theme Park veya Rollercoaster Tycoon oynamış olsaydınız; Parkitect, beklediğiniz tüm modern grafik süslemelerin daha detaylı ve potansiyel olarak karmaşık bir versiyonuna benziyor. Oyun şimdiye kadar iyi karşılandı. Parkitect, süper taze hissettiren bir oyun oluşturmak için yeni teknoloji ve heyecan verici topluluk araçlarını kullanır. Türün uzun süreli hayranları için bile, deneyimi heyecan verici şekillerde zenginleştiren kıvrımlar ve araçlar vardır.

Parkitect İndir

3. Superfighters Deluxe

Çıkış Tarihi: 1 Aralık
Geliştirici: MythoLogic Interactive

Superfighters Deluxe, “pulp alternatif tarihte bir retro bilimkurgu dünyasında” bir 2D piksel sanat platformcu ve güreşçidir. Oyun, “yarı-rastgele” olarak seviyeleri nasıl kullanacağınıza gelince biraz doğaçlama destekler: nesneler, diğer şeylerin yanı sıra, toplanabilir, taşınır, düşmanlara atılabilir ve kamuflaj olarak kullanılabilir. Bir mücadele varken, Superfighters Deluxe yerel ve çevrimiçi çok oyunculu durumlarda umut vaad eden bir oyun gibi hissettiriyor. PvP’de sekiz oyuncuya ve dalga tabanlı hayatta kalma modunda dörde kadar destekler. Ya da mücadele boyunca üç arkadaşınızla oynayabilirsiniz.

Superfighters Deluxe İndir

4. GoatPunks

Çıkış Tarihi: 30 Kasım
Geliştirici: Alberto Santiago

GoatPunks hill-climbing keçiler hakkında çok oyunculu bir oyundur. Her keçinin zirveyi elde etmek için tırmanma becerileri ile en güzellerini yapması gerekiyor. Bomba atmayı öğrenmek çok daha faydalı olabilir. Dokuz keçi ve dokuz tepe vardır ve oyun yerel modda dört oyuncuya kadar destekler. Özellikle keçileri seviyorsanız oldukça eğlenceli görünüyor.

GoatPunks İndir

5. Pirates of the Polygon Sea

Çıkış Tarihi: 1 Aralık
Geliştirici: Praxia Entertainment

Pirates of the Polygon Sea, korsanlığın geleneksel aktivitelerini yerine getirerek, kasaba inşa etmek için açık denizlerde insanları soyuyor. Birçok yönden, Sea of Thieves’de izometrik bir yolculuğa benziyor. Deniz muharebesi, hazine avcılığı, gemi yükseltmeleri ve prosedürel olarak üretilen dünyanın keşfine büyük bir odak var. Açıklamasında, “Kalabalık bir liman kasabası inşa edecek, komşu adalarla ticaret yapacak, kayıp hazine avı yapacaksınız, ve eğer cüret ederseniz, ticaret gemilerini bir korsan olarak yağmalayacaksınız.” yazıyor. Kesinlikle soygun ve deniz oyunları hayranları için denemeye değer.

Pirates of the Polygon Sea İndir