Büyük İskender Civilization 6’de Macedon’u yönetecek

Büyük İskender Civilization 6’de Macedon’u yönetecek

Dün, 2K, İleride Cyrus liderliğindeki Pers’in yaklaşmakta olan DLC’de Civilization 6’ya eklenen iki yeni uygarlıktan biri olacağını duyurdu. Bugün, Cyrus’un bu geliştirmedeki diğer ortağı açıklandı ve o da oldukça harika bir ırk, Philip oğlu Alexander, Macedon’u yönetecek. 

Macedon’un eşsiz Hypaspist birlikleri, savaşta mızrak, kısa kılıç ve kalkan taşıyan askerlerdir. Daha çok Sahabeler olarak bilinen Hetairoi birlikleri dünyanın ilk darbe birlikleridir, aynı zamanda hızlı, ağır bir süvari birliğidir. Benzersiz bir yapı için Makedon, Basillice Paides’e ev sahipliği yapıyor; burada rehin olarak tutulan soylu oğullar ve gençler ” hizmet etme,şeref ve kralı korumak ve Makedon’un çıkarlarına herkesten önce hizmet etmek amacıyla yetiştiriliyor. Benzersiz “Hellenistik Füzyon” yeteneği, bir şehir fethedildiğinde her defasında bir bonus kazanmanızı sağlar.

Büyük Al’a gelince, onun işi savaşla ilgili. Yeteneği savaşın yıpratıcı etkilerini azaltmak; böylece Macedon, kendisi için gereğinden fazla acı çekmeksizin komşularıyla daha uzun süreli savaşta kalabiliyor.

İronik bir şekilde, Pers ırkı tanıtım videosunda Tomyris’in ortaya çıkışı terimi gerçeği ile aynı anlamda. Büyük İskender dünyanın sonuna erişemedi: Ordusu onu Hindistan’a kadar takip etmeyi reddetti ve Beas Nehri’ne geri dönmek zorunda kaldı. Üç yıl sonra, 32 yaşındayken Babil’de öldü.

Macedon ve Pers İmparatorlukları eşsiz özellikleriyle, Civilization Senaryo Paketi’ne önümüzdeki bahar aylarında gelecekler.