Büyük PS4 Güncellemesi 5.50 Çıktı

Büyük PS4 Güncellemesi 5.50 Çıktı

PS4 Güncellemesi 5.50

PS4 Güncellemesi 5.50

Uzun süren bir beta sürümden sonra, PS4‘ün en son sistem yazılımı güncellemesi herkese açık. Sürüm 5.50, 460 MB boyutunda zorunlu bir güncellemedir ve yeni kurumsal özellikler, ek ebeveyn denetimleri ve PS4 Pro için yeni bir üst örnekleme seçeneği getirir.

Sony, bu seçenek hakkında, “bazı oyunlarda PS4 Pro’nuz 2K çözünürlüklü veya daha düşük bir TV’ye bağlandığında görüntü kalitesini artıracaktır” diyor. Ancak standart bir PS4’ünüz varsa yardımcı olmuyor. Bu arada yeni ebeveyn kontrolleri, ebeveynlere veya velilere çocuğunuzun oyun süresini izlemelerine ve bununla ilgili kısıtlamalar koymalarına izin verir. Çocuğunuzun gecenin geç saatleri gibi belirli saatlerde oynamasını önleyebilirsiniz; Buna ek olarak, bu seçenekleri telefonunuzdan veya PC’nizden görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz.

Şimdiye kadar bir PlayStation Plus abonesi olduysanız, artık tüm PS Plus ücretsiz oyunlarınızı tek bir yerde tutmak için Kütüphane uygulamasında ayrı bir bölüm göreceksiniz. Örneğin eski betaları kaldırmak isterseniz oyunları ve uygulamaları artık Satın Alınan Sekme’den gizleyebilirsiniz. Buna ek olarak, PSVR oyunları şimdi Kütüphane simgesinin yanında VR‘de oynayabileceklerini gösteren bir logo görüntüleyecek. Son olarak, Bildirimler artık silinebilir ve artık bir USB cihazındaki herhangi bir görüntüyle arka plan, takım logosu veya mesaj dizisi kapak resmini özelleştirebilirsiniz.

Güncelleme geniş görünüyor, ancak PlayStation topluluğunun talep ettiği PSN kullanıcı adlarının ne zaman değiştirilebileceği konusunda henüz bir bilgi yok.