Büyük Star Citizen Alpha 3.6 Güncellemesi Yayında

Büyük Star Citizen Alpha 3.6 Güncellemesi Yayında

Star Citizen Alpha 3.6 Güncellemesi

Star Citizen Alpha 3.6 Güncellemesi

Gelişmekte olan ve süper iddialı PC oyunu için en son büyük güncelleme sim Star Citizen‘e geldi. Alfa 3.6 şimdi mevcuttur ve çok büyük bir güncellemedir. Diğer şeylerin yanı sıra, yeni bir hukuk sistemi, daha fazla uzay istasyonu, ek görevler ve bir dizi “yaşam kalitesi” iyileştirmesi ekler. Ek olarak, oyunun tüm hareketli gemileri artık oyun içi sanal para birimiyle satın alınabiliyor.

Tüm Star Citizen destekçileri şu anda Alpha 3.6’yı alabilir.

Yeni yasa sistemiyle suçlular kendilerini adalete teslim etme görevi olan NPC’lerin saldırısına uğradıklarını göreceklerdir. Ek olarak, Alpha 3.6 güncellemesi oyuncuları yasaları çiğnemeye aktif olarak motive eden bir dizi yeni görev sunar. Kanun sistemi, oyuncuları her türlü kötü davranış için cezalandırıyor; en ufak para cezalarından NPC’lerin “görür görmez öldürme” emirleriyle peşinden gidecekleri ciddi suçlara kadar.

Oyun direktörü Chris Roberts, “Star Citizen, her zaman oyuncunun seçimi ve oynamak istediğiniz gibi oynama ile ilgiliydi, ama bu kanunsuz bir evren demek değil. Yeni hukuk sistemi, Star Citizen dünyasında yasa ve düzene daha sistematik bir yaklaşım getiriyor; farklı yerler ve hizipler, suç daha ciddi hale geldikçe AI veya diğer oyuncular tarafından uygulanacak farklı kurallara sahip olabilir. Bu, oyuncuların hareketleriyle tepki ve ona şekil veren, tamamen canlı dinamik bir evrene giden yolda başka bir adım.” dedi.

Star Citizen’daki yeni hukuk sistemi hakkında daha detaylı bilgi:

Resmi açıklamada, “Aktif bir suç statüsü olan oyuncular koşabilir, yargı bölgesinden ayrılabilir, yetkililere ödeme yapabilir veya birkaç yeni suç statü hackleme yerinden birine yönelebilir. Orada, suç statüsünü kaldırmak ve medeni topluma zarar vermeden geri dönmek için bir hack aracı kullanabilirler. Ancak, aktif suç istatistiklerine sahip oyuncular, diğer oyuncuları herhangi bir maliyetle durduracak şekilde görev yapan karşı görevlerin hedefi haline geldiklerinden, zaman bir faktördür. Ek olarak, yeni karaborsa ekonomisi, oyuncuların evrendeki saygın üreticilerin bir kısmı aracılığıyla yasa dışı yollardan edinilen ürünleri elden çıkarmaları için ‘daha güvenli’ bir yol sağlar.” yazıyor.

Star Citizen Alpha 3.6‘daki diğer yeni güncellemeler ve değişikliklerle ilgili olarak, geliştiricinin yazdığı detaylı bilgi için buradan Star Citizen web sitesindeki yazıyı okuyabilirsiniz.