Call of Cthulhu’nun Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

Call of Cthulhu’nun Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

Call of Cthulhu’da, oyuncular Sarah Hawkins adlı bir kadının ölümünü araştıran bir dedektif olan Edward Pierce’i canlandırıyorlar. Focus Home’un açıklamasına bir göz atalım:

Sen, 20’lerin Boston’unda özel dedektiflik yapan savaş uzmanı Edward Pierce’sin. Ayrı bir Darkwater adasında Sarah Hawkins’in ve ailesinin alışılmadık ve trajik ölümünü araştırmak için kiralanmışsın. Kısa sürede soruşturmanız, sizi gerçekliğin ve illüzyonun harmanlanmaya başladığı paranormal çizginin kenarlarına götürecek … yoksa bu gerçekten hayal gücünüzün meyvesi mı?Image

İnsanın, akıl almaz korkunçluklarla doldurulmuş, değişmeyen bir evrende alakasız olduğu fikrine itaat ederek, Lovecraft’ın karanlık eserleri yüzlerce yıl boyunca dünyadaki hayalleri yakaladı. Cthulhu’nun çağrısı, insan anlayışına meydan okuyan güçlere karşı umutsuz bir mücadele veren bu temelleri tamamen kucaklamaktadır. Darkwater Adası’nın rahatsız edici gerçeğini ortaya çıkarmak için, Cthulhu Mythos’a sıkı sıkıya bağlı bir kavram olan çılgınlığın eşiğine ölümcül bir yol deneyeceksiniz. Soruşturma sizi hayalperestliğin etki alanına daha fazla götürürse, gördüğünüz her şeyden şüphelenmeye başlarsınız. Kendi aklınızla gölgelerde neyin gizlendiğini bulma kararlılığınızı dengelemek zorundasınız – çünkü deliliğin sizi gerçeğe götüren tek yol olduğunu söylüyorlar.

Image

Korkunç ortamlar, tuhaf hikayeler ve Büyük Yaşlılar’ın her zamankinden daha tehditkar halleri arasında bulunanCall of Cthulhu, Lovecraft taraftarları ve yeni gelenler için koyu renklerle tatmin edici bir deneyim vaat ediyor.

Oyunu büyük bir heyecanla ben de bekliyorum. Çünkü anlatılanlara göre oldukça sürükleyici bir havası ve hikayesi var. Önümüzdeki yıl Call of Cthulhu’yu konsollardan ve bilgisayarlarımızdan oynayabileceğiz.. Biraz Sherlock Holmes olmaktan zarar gelmez ya da Arka Sokaklar Rıza Baba…