Call of Duty 2019’u Birileri Çoktan Denedi

Call of Duty 2019’u Birileri Çoktan Denedi

Şu sıralar, Call of Duty’nin yeni bir bölümünün 2019’da “Call of Duty Partners” için özel bir davet etkinliği sırasında çıkması beklentisi, görünüşte deneyenlerin ifadeleri ile çoğalıyor.

 

Bu Partnerler, Call of Duty ile ilgili olarak, sosyal ve video oyunu dünyasında, ilgililer, sporcular, influencerlar ve diğer önemli karakterlerin bulunduğu önemli “VIP’ler”dir. Görünüşe göre, Activision yaklaşmakta olan Call of Duty’i kapalı kapılar ardında önizlemek için özel bir etkinlik düzenledi. Bununla ilgili hiçbir bilgi sızdırılmadı, çünkü NDA’nın böyle bir durum için son derece sınırlayıcı olduğunu hayal ediyoruz, ancak Twitter’da, İnsanlara Call of Duty logosu önünde yeni insanlar gösteren, yeni bölümle ilgili şifreli mesajlar ve daha fazlası var.

 

Açıkçası, 2019 sonbaharında gelecek yeni bir Call of Duty’nin aynı sonbaharın gelişi kadar kesin olduğu ve bu, daha önceden bir Activision mali toplantısında bahsedilmişti. Call of Duty: Black Ops 4 aynı şekilde Mart 2018’de gösterildi ve aynı yılın Mayıs ayında ilan edildi, böylece yayıncı benzer bir model izlerse, gelecek ay yeni bölümün sunumunu görebiliriz.