Call of Duty: Black Ops 4 50 GB’lık Güncelleme Gerektirir

Call of Duty: Black Ops 4 50 GB’lık Güncelleme Gerektirir

Call of Duty: Black Ops 4 Güncelleme

Call of Duty: Black Ops 4 Güncelleme

Call of Duty: Black Ops 4, diskten yüklendiğinde, sabit disk alanı için sağlıklı bir yığın alacaktır, ancak bir yama için de biraz boşluk bırakmanız gerekecektir. Seçtiğiniz konsola bağlı olarak, yüklemeyi tamamlamak için 112 GB boş alana sahip olmanız gerekir.

Activision’ın destek sayfasına göre, güncellemenin indirme boyutu 50 GB‘tır ve her şey tamamlandığında, oyun PlayStation 4 veya Xbox One’ınıza 55 GB‘lik bir alan bırakacaktır. PlayStation 4’te, bir “optimize edilmiş indirme deneyimi” için 112 GB boş sabit disk alanı olmasını isteyeceğinden, daha fazla alan ayırmanız gerekecek. Bu, yüklemeyi tamamlamak için gereken boyuttur ve işlem tamamlandıktan sonra 55 GB gereksinimine geri dönecektir.

Güncelleme, Zombies, Specialist Headquarters ve yeni Battle Royale modu Blackout gibi çok oyunculu modlar için gerekli bileşenleri ekliyor gibi görünüyor. Notlar, kurulum her iki konsolda yaklaşık % 30’a ulaştığında Blackout’un oynanabileceğinden bahsetmişti. PlayStation 4’te, kurulum sırasında Blackout’a erişmek için komut istendiğinde “En Son Sürüme Güncelle” yi seçtiğinizden emin olun.