Call of Duty Black Ops 4 Beta: Başlangıç Zamanı, Platformlar, Haritalar, Modlar

Call of Duty Black Ops 4 Beta: Başlangıç Zamanı, Platformlar, Haritalar, Modlar

Call of Duty Black Ops 4 Beta

Call of Duty Black Ops 4 Beta

Bir sonraki Call of Duty: Black Ops 4 beta yakında geliyor ve birincisinden daha fazla platformda mevcut olacak. Weekend 2 etkinliği 10 Ağustos’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için başlayacak. Etkinliğe girmek için ön sipariş veya başka yollarla alabileceğiniz bir koda ihtiyacınız vardır.

Eğer PC’de oynuyorsanız ve ekstra bir gün beklemeniz gerekecek, 11 Ağustos’ta başlayacak olan PC’de açık bir beta olacaktır. Her durumda, beta 13 Ağustos günü sona erer. Call of Duty web sitesinde yayınlanan programı görebilirsiniz.

İlk Black Ops 4 beta hafta sonu, Activision ve Sony arasındaki anlaşmasının bir parçası olarak sadece PlayStation 4’te mevcuttu. Beta’ya ilk erişime ek olarak, PlayStation oyuncuları Xbox One ve PC’den önce Call of Duty DLC’yi alırlar.

İkinci hafta sonu ilkle aynıysa, Dört Harita (Payload, Contraband, Seaside ve Frequency) ile Team Deathmatch, Control, Domination ve Search & Destroy gibi modlar bekleyebilirsiniz.

Black Ops 4 beta, tam çok oyunculu paketinin küçük bir örneklemesini içeriyor. Bu program, daha fazla harita, mod, scorestreaker ve lansmanda kullanılan silahları içeriyor. Ayrıca, Black Ops 4 Blackout adlı bir battle royale moduna sahip olacak; bunun için bir beta Eylül ayında gelecek.

Etkinleştirme, beta’nın mutlaka nihai ürünü temsil etmek anlamına gelmediğini vurgular. Yani bazı hatalar ve diğer garipliklerle karşılaşabilirsiniz, silah dengesi ve cila gibi şeyler hala gelmek üzere.