Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Genişletildi

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Genişletildi

all of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta

all of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta

Call of Duty: Black Ops 4‘ün özel Blackout beta sürümü, birkaç gün boyunca PS4’te devam ediyor ve şimdi Xbox One ve PC’ye de yayıldı. Geliştirici Treyarch, oynanıştaki ince ayarları ve beta’daki diğer değişiklikleri uygulamaya devam ediyor ve yeni bir dizi düzenleme artık yayına girdi. Treyarch şimdi betayı tek bir maçta 100 oyuncuyu destekleyecek şekilde güncelledi.

Reddit’te ayrıntıları sunan stüdyo, hem Xbox One hem de PC Blackout beta‘ları, sadece PS4 sürümünde olduğu gibi 80 oyuncuyu desteklemeye başlayacaklarını belirtmişti. Treyarch, Black Ops 4‘ün önümüzdeki ay piyasaya sürülmesinden önce modu optimize etmek için farklı oyuncu sayılarını test etmeye devam edeceğini söylemişti. Şimdi artık bu sayı 100 oyuncuya çıktı.

Oyun oynanışları açısından Treyarch, çöken alanın içinde kalan hasarlı oyuncu sayısını artırdı. Buna ek olarak, tedarik drop’larında uçabilen kargo uçağı artık daha fazla sağlığa sahip ve mermilerden zarar görmeyecek. Winguit kullanırken oyuncular artık yüksek hızda irtifa kazanamazlar ve Treyarch, dik bir dalış zamanını biraz artırdı.

Geliştirici ayrıca bir dizi hata düzeltmesi gerçekleştirdi. Birden fazla oyuncunun Staging Area’da aynı noktada ortaya çıkmasına neden olan ve oyuncuların haritaya takılıp kalmasına neden olan diğer şeyler gibi sorunlar çözüldü. Ek olarak geliştirici, çarpışma ve yeni eklenen killcam ile ilgili çeşitli sorunları giderdi.