Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Güncellemesi Oyuncu Sayısını Artırıyor

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Güncellemesi Oyuncu Sayısını Artırıyor

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Güncellemesi

Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Beta Güncellemesi

Call of Duty: Black Ops 4‘ün özel Blackout beta sürümü PS4’te devam ediyor. Beta’nın ilk gününün sonuçlandırıldıktan sonra, geliştirici Treyarch, bu modda yaptığı değişikliklerin bir listesini ortaya koydu ve daha yüksek bir oyuncu sayısı, daha hızlı ürün toplamaları ve diğer iyileştirmeleri içeriyor.

Reddit’teki bir yazıda, Treyarch, Blackout‘ın oyuncu sayısını 88’e çıkardığını duyurdu. Beta ilk başladığında, PUBG ve Fortnite‘den daha az maç başına 80 oyuncu destekledi. Treyarch, Blackout oyuncu sayımının oyunculardan aldığı geribildirime bağlı olarak değişebileceğini söyledi, bu nedenle beta önümüzdeki birkaç gün içerisinde daha fazla platformda açılacağı için tekrar dalgalanma gösterebilir.

Bunun üzerine, Treyarch öğeleri daha hızlı toparlanır hale getirdi. Geliştirici Day One’da, “Öğe teslim süresinin beklenenden daha yavaş olduğunu gösteren birkaç yorum gördük. Yeniden yükleme işlemine müdahale etmeden, mümkün olduğunca hızlı başlatma yapmak için oyunu güncelleyeceğiz ve doğrudan onlara bakmadan öğeleri almayı daha kolay hale getireceğiz.” yazdı.

Ek olarak, geliştirici, yakındaki oyuncuları ortaya çıkarmak için bir alanda ateşlenebilen bir öğe olan Sensor Dart’ın süresini azaltmıştır. Dart şimdi iki dakika sürecek. Bunun ötesinde, Treyarch, hızlı özellik menüsünün beş saniyeliğine kullanılmadığı takdirde otomatik olarak kapanmasını sağlarken, öne çıkan oynatma listesi artık Duos olarak değiştirildi.

Treyarch, Blackout için “günlük” güncellemelerin yayınlanmaya devam edeceğini söylüyor. Bu nedenle beta bitmeden önceki mod için daha fazla değişiklik bekleniyor. Daha önce de belirtildiği gibi, beta şu anda sadece PS4’te kullanılabilir, ancak Xbox One’a ve 14 Eylül’de oyunu önceden sipariş etmiş olan PC oyuncularına açılacak. Bir Battle.net hesabına sahip tüm PC oyuncuları da 15 Eylül’den itibaren oynayabilecek.