Call Of Duty Black Ops 4: Büyük Soygun Operasyonu

Call Of Duty Black Ops 4: Büyük Soygun Operasyonu

Yeni sezon ilk olarak PlayStation 4 sahiplerine gelecek, daha sonra Xbox One ve PC oyuncuları için de yayınlanacak. Activision, hayranlarına bugün piyasaya sürülen bir fragmanda güncellemede neler olacağı ve ayrıca büyük değişiklikler hakkında bazı detayları verdi.

Yeni Black Ops 4 sezonu, Blackout için yeraltı sırları, çeşitli teçhizat ve silahlar ve daha fazlasını içeren yeni bir destinasyon olan Ghost Town’u getirecek. Activision’a göre 22 Şubat’ta PlayStation 4 oyuncuları “bugüne kadarki en büyük araç düşüşünü” ve şirketin “özel araç çeşitleri” olarak söylediklerini içeren yeni bir Blackout oyun modu alacak.

Ek olarak, gelecek sezon BO3’teki orijinal görünümünden ayarlanan Outrider adlı yeni bir Uzman ekleyecektir. Patlayıcı silahlara sahip bir longbow da dahil olmak üzere taktik teçhizata sahip olan güncellenmiş Uzman, yeni bir görünüm ve yetenekler sunacak. Outrider hem Blackout hem de Multiplayer oyunlarında mevcut olacak.

Zombies hayranları, yeni bir Perk, bazı mastercraft kameralar ve yeni bir Gauntlet’in eklenmesi gibi çeşitli ücretsiz özellikler bekleyebilir; Etkinleştirme, başka özelliklerin de olacağını söylüyor, ancak bunlar ayrıntılı olarak açıklanmadı.

Yeni oyun sezonunda, Black Market’e Vendetta Sniper Rifle, Switchblade X9 ve Rampage Shotgun’un yanı sıra oyunculara XP desteği veren yeni Mk2 silahları, silahlar için temalı kamuflaj, yeni hareketler, ek kıyafetler ve daha fazlası ekleniyor.

Black Ops Pass’a sahip olan oyuncular için Activision, “Casino” ve “Lockup” adında iki yeni Çok Oyunculu harita bekleyebileceklerini söyledi. Özel bir Dead Ops Arcade karakteri Cosmic Silverback, Blackout için satışa sunulacak ve Mart ayında başlayarak, pass sahipleri de yeni bir Zombies deneyimi yaşayacak.

Her ne kadar PS4 oyuncularının bugünden itibaren yeni sezona girebileceklerini bilsek de, Xbox ve PC oyuncularının ne zaman katılacağı hakkında hiçbir şey söylenmiyor – Activision sadece güncellemeleri “takip etmek” gerektiğini söylüyor.