Call of Duty: Black Ops 4 Fragmanları

Call of Duty: Black Ops 4 Fragmanları

Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops 4, bugün büyük bir tanıtım partisine sahipti ve Activision, tüm modları detaylandıran bireysel fragmanlarla dolu uzun bir tanıtım sunumuyla olayı açıklığa kavuşturdu. Fragamları kolaylık olması açısından hepsini bir araya topladık.

Multiplayer Fragmanı

Herhangi bir Call of Duty oyununun en önemli unsuru çok oyunculu moddur. Bu yüzden Activision, geleneksel takım temelli moduna uzunca bir bakış atarak süreci başlattı.

Zombies Modu Fragmanı

Etkinlik daha sonra Black Ops oyunlarında bulunan Call of Duty’in en popüler bölümlerinden birine taşındı; Zombies. Mod tekrar geri döndü ve insanın ruh haline ayar çekiyor. Punk gladyatör doğaüstü korku.

Call of Duty Black Ops 4 Zombies Modu Açıklandı

Zombies “Voyage of Despair” Fragmanı

Kısa fragmanlar yeterli değilse, uzun bir hikaye fragmanları da mevcut. Zombies modu, çok oyunculu moddan, yıl boyunca tam teşekküllü bir epizodik hikayeye dönüşmüştür ve bu fragman bize ilk izlenimi verir.

Zombies “Blood of the Dead” Fragmanı

Orijinal Zombies’i içeren tamamen yeni bir bölüm olan Blood of the Dead’in fragmanı.

Blackout Battle Royale Tanıtım Fragmanı

Sadece bu kadar değildi, dahası var. Black Ops 4 ayrıca Blackout olarak adlandırılan kendi Battle Royale modunu da tanıtıyor. Bir tanıtım fragmanı, Black Ops deneyiminin parçalarını nasıl ödünç alındığına ve yeni bir yepyeni oyun tarzına nasıl yerleştirildiğine dair genel bir bakış sunmuştur.

Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale Modu Açıklandı

Power in Numbers Fragmanı

Son olarak, etkinlik sinematik bir fragmanla son buldu. Takım çalışmasının büyüsü hakkında cesaret verici bir şeydi.