Call of Duty: Black Ops 4 Mikro Ödemeler Ekledi

Call of Duty: Black Ops 4 Mikro Ödemeler Ekledi

Call of Duty: Black Ops 4 Mikro Ödemeler

Call of Duty: Black Ops 4 Mikro Ödemeler

Call of Duty: Black Ops 4‘ün en azından PlayStation 4’te mikro ödemeleri var. Oyun, gerçek parayla satın alabileceğiniz ve Black Ops 4 çok oyunculu, Zombiler ve Blackout için öğeleri harcayabileceğiniz sanal para birimi Call of Duty Points’i tanıttı.

Geliştirici Treyarch’ın bir Reddit yayınında açıkladığı gibi, Call of Duty Point, Zombies modu için Nebulium Plazma da dahil olmak üzere bir çok konuda harcanabilir. Ayrıca Black Market’te yeni Special Orders için Call of Duty Points harcayabilirsiniz. Başka bir seçenek ise, bunları Ekstra kozmetiklere kavuşan Black Market katmanlarında anında ilerlemek için harcamaktır. Black Ops 4’ün katman sistemi, katmanlarda kozmetik ürünler sunan zamanlanmış etkinlikler ve sezonlar ile Fortnite modeline çok benziyor. Ancak, Fortnite‘ın aksine Black Ops 4 ücretli bir oyundur.

Seviye almak için 100 Call of Duty Points harcamanız gerekir. Call of Duty Points değişen paketlerde satın alınabilir; 100 Call of Duty Points ($1), 2,400 Call of Duty Points ($20) ve 5,000 Call of Duty Points ($40).

Call of Duty Companion uygulamasını indiren ve giriş yapan herkes hemen 500 Call of Duty Points alır. 50 dolarlık Black Ops 4 Pass’ı satın alan oyuncular ek 1000 Call of Duty Points ve 300 Nebulium Plasma alır.

Call of Duty Points şu anda Black Ops 4’ün PS4 baskısına özeldir; Treyarch, Reddit yazısında, gelecek hafta Xbox One ve PC’de satışa sunulacak diye belirtti.