Call of Duty: Black Ops 4 Yama Denge İyileştirmeleri Getiriyor

Call of Duty: Black Ops 4 Yama Denge İyileştirmeleri Getiriyor

Call of Duty: Black Ops 4 Yama

Call of Duty: Black Ops 4 Yama

Call of Duty: Black Ops 4, yaşam kalitesi iyileştirmeleri, yeni bir Perk sistem değiştiricisi ve PC’ye özgü denge değişiklikleri de dahil olmak üzere tüm platformlarda bir başka küresel güncellemeye ulaştı. Ayrıca, devam eden canlı oyunla beklenen normal hata düzeltmelerini de içerir.

Yama notlarında Treyarch, PC dengesi güncellemelerinin diğer platformlardan farklı olduğunu ve ekiplerin ayrı ayrı değerlendirdiğini söylüyor. Sonuç olarak, notlar ek tuşlara sahip kendi bilgisayar bölümlerine, bas-konuş ya da Asus Aura RGB efektleri gibi şeylere göre daha hafif geçişlere ve silahlarda çeşitli denge değişikliklerine sahiptir.

Bu arada, tüm modlar melee saldırılarını, Multiplayer’daki exploit düzeltmelerini ve Zombies’teki kilitlenme düzeltmelerini tespit etmek için iyileştirmeler yaptı. Zombies modu ayrıca silah yeniden yükleme hızını artırmak için Perk sistemine yeni bir modifiye yapar. Eğer önceki oyunları oynamışsanız, bunu “Speed Cola” perk olarak kabul edebilirsiniz. Fast Mags/Hybrid Mags ile birleştirerek, % 50 genel bir artışa neden olur.

Notlarda, “Bu, her silah sınıfında en hızlı kullanan silahların yaratılmasında silah bağlantılarının rolünü korur. Ek olarak, bazı Pack-a-Punch sürümlerinin yeniden yükleme değiştiricilerinin, hala yeni ‘Speed Cola’ ayar değerleriyle birlikte yığılması için anlamlı olmasını sağlamak istedik” yazıyor.