Call of Duty: Black Ops Cold War'un Xbox Series X'e Tam Yüklemesi 190 GB'tır

Call of Duty: Black Ops Cold War'un Xbox Series X'e Tam Yüklemesi 190 GB'tır

Yaklaşan Call of Duty Black Ops Cold War'un her bir bölümünü Xbox Series X / S'nize indirmek istiyorsanız, yaklaşık 190 GB'a ihtiyacınız olacak.

Reddit'teki bir kullanıcı, Call of Duty: Black Ops Cold War'un çeşitli bölümlerinin dosya boyutlarını gösteren ve toplamda 187,9 GB'lık devasa bir kapasiteye sahip olduğunu gösteren bir görsel yayınladı.

Neyse ki, kullanıcılar oyunun hangi bölümlerini indirebileceklerini kontrol edebilir. Örneğin, SSD'nizde Zombies modunun olmasını istemiyorsanız, bu size 7,5 GB yer tasarrufu sağlayacaktır. Oyunun HD dokuları (38,2 GB) ve 11,8 GB boyutundaki ışın izleme verilerini kullanıp kullanmayacağını da seçebilirsiniz.

En son Call of Duty'nin her bir parçasını kurmak, Xbox Series X ile birlikte gelen 1 TB SSD'nin yaklaşık dörtte birini kullanacaktır. Bu alanın 198 GB'ı zaten donanımın işletim sistemi tarafından kullanılıyor. Call of Duty: Black Ops Cold War, Series S'de aynı dosya boyutlarına sahipse, tam yükleme, konsolda oyunlar için 364 GB'ın yarısından fazlasını kaplar.

Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım'da PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X / S ve PC için piyasaya sürülecek.