Call of Duty Hileciler İçin İlginç Bir Yola Başvurdu!

Call of Duty Hileciler İçin İlginç Bir Yola Başvurdu!

Hile yapanları yasaklamak her zaman işe yaramaz çünkü genellikle başka bir hesap oluşturabilirler. Bu nedenle Call of Duty gibi oyunlar , insanların oyunlarını kullanmasını daha az eğlenceli hale getirmenin yollarını giderek daha fazla arıyor ve en son fikir, dürüst oyunculara kendi hilelerini sunuyor. Call of Duty Warzone'un yeni Ricochet hileye karşı yazılımındaki yeni “Hasar Kalkanı” , bir dolandırıcının mermilerini hemen üzerinizden sektirir, böylece onlar komik bir şekilde etrafta sallanırken onlara yaklaşabilir ve ardından onları kendiniz yok edebilirsiniz.

Özelliği açıklayan bir blog gönderisinde Activision, yalnızca “sunucu bir dolandırıcının oyunu gerçek zamanlı olarak kullandığı algıladığında” etkinleştirildiğini ve “oyunun rastgele veya kazayla bir Hasar Kalkanı uygulama olasılığının olmadığını” belirtiyor.

Şirket ayrıca hilecilere, onları sadece oyun bazında değil , tüm Call of Duty oyun serisinde yasaklamaya başlayacağını ve bu yasakların gelecekteki Call of Duty oyunlarını da kapsayacağını bildiriyor. 

“Güvenlik politikasının ileri, aşırı veya tekrarlanan ihlalleri – oyun içi hile gibi – tüm hesapların kalıcı olarak askıya alınmasına neden olabilir. Ek olarak, kimliğinizi veya donanım aygıtlarınızın kimliğini gizlemeye, gizlemeye veya karartmaya yönelik her türlü girişim de kalıcı olarak askıya almayla sonuçlanabilir.”

 

Hileler son yıllarda birçok popüler oyunda büyük sorunlar haline geldi ve gelmeye de devam ediyor. Bundan dolayı oyunlar, büyük oyuncu kayıpları yaşıyor.