Call of Duty: Mobile’a Cage Adında Yeni Harita Geliyor

Call of Duty: Mobile’a Cage Adında Yeni Harita Geliyor

       Çıktığı ilk günden itibaren kırdığı rekorlarla sürekli olarak gündeme gelen Call of Duty: Mobile, kullanıcı kitlesini memnun etmek adına kendini geliştirmeye çalışıyor. Son olarak Call of Duty: Mobile için özel olarak tasarlanan ve yakın zamanda yayınlanacak olan haritanın detayları ortaya çıktı. 

      Call of Duty: Mobile’in geliştirici ve yayıncısı olan Activision, yayınladığı son topluluk güncellemesinde yakın zamanda gerçekleştireceği etkinlikler ve oyuna eklenecek olan içerik güncellemeleri hakkında planlamalarını yayınladı.

     Açıklanan detaylar arasında en dikkat çekeni ise oyuna eklenecek olan yeni harita oldu. Uzun bir süredir geliştirilme aşamasında olan harita, Call of Duty: Mobile için geliştirilen ilk harita olacak. Adının Cage olacağı bilen haritanın oyuna ne zaman ekleneceğine dair herhangi bir tarih mevcut değil.

      Şirket tarafından yayınlanan görselde Cage haritasına ait bir bölüm yer alıyor. Harita ilk bakışta yıllardır alışık olduğumuz CS:GO haritalarını andırıyor. Activision’un da en büyük hedefi bu haritanın CS:GO haritaları kadar popüler ve akılda kalıcı olmasını sağlamak. İşte Activision tarafından yayınlanan etkinlik takvimi ;

  • 20 Ocak – 9 Şubat 2020 – Ay Festivali Etkinlikleri
  • 27 Ocak – 2 Şubat 2020 – Sticks and Stones Modu
  • 31 Ocak – 6 Şubat 2020 – Prop Avı modu
  • 31 Ocak – 13 Şubat 2020 – XS1 Goliath Scorestreak mücadelesi
  •  2 Şubat – 9 Şubat 2020 – BR Keskin Nişancı Mücadelesi modu