Call of Duty: Mobile İçin 1.0.12 Güncellemesi Yayınlandı

Call of Duty: Mobile İçin 1.0.12 Güncellemesi Yayınlandı

     Activision'ın geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ve kısa bir süre içerisinde popülaritesini hızlı bir şekilde arttıran Call of Duty: Mobile, yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanan oyun, Call of Duty deneyimini başarılı bir şekilde mobile platformlarda sunuyor.

     Piyasaya sürüldüğü günden bu yana yaklaşık 150 milyondan fazla indirilmeye sahip olan Call of Duty: Mobile için 1.0.12 güncellemesi yayınlandı. Android ve iOS için yayınlanan güncelleme ise 2.4GB boyutunda. Güncelleme dikkat çeken birçok yeniliği barındırıyor. 1.0.12 güncellemesinde oyun modları, haritalar, Battle Pass sezonu, 6. Sezon Sıralamalı Mod, Silah dengeleri ve yeni karakterler yer alıyor. 

     Activision tarafından yayınlanan 1.0.12 güncellemesinde en dikkat çeken yenilik ise oyuna oldukça sevilen Rust haritasının eklenmesi oldu. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde oyuna, Call of Duty: Modern Warfare oyuncularının oldukça sevdiği Rust haritasının Call of Duty: Mobile'a geleceği açıklanmıştı. Bunun yanı sıra Saloon adlı yeni bir harita daha oyuna eklendi.  Kill Confirmed ve Capture The Flag adındaki modlarda oyuna eklenen diğer yenilikler oldu.

      Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde Activision ve Sony Mobile'in işbirliğiyle büyük bir Call of Duty: Mobile turnuvası yapılacağı açıklanmıştı. 30 Nisan 2020 tarihinde başlayacak olan turnuvada başarı elde eden oyunculara 1 milyon dolar ödül dağıtılacak.

    1.0.12 güncellemesiyle birlikte birçok yeniliğe kavuşan Call of Duty: Mobile, gün geçtikçe oyuncu kitlesini arttırmaya devam ediyor. Bakalım önümüzdeki aylarda Activison cephesinden daha ne gibi yenilikler göreceğiz.

Call of Duty: Mobile Rust Haritasının Tanıtım Videosu