Call of Duty: Mobile Sezon 8 Bu Hafta Yayınlanacak

Call of Duty: Mobile Sezon 8 Bu Hafta Yayınlanacak

Call of Duty: Mobile, yeni sezon The Forge'ı he ücretsiz hem de premium oyuncular için bir dizi yeni ödülle başlattı. Yepyeni Juggernaut oyun modu da Call of Duty: Modern Warfare 2'nin klasik Highrise haritası ile birlikte bu hafta yayınlanacak.

Forge Battle Pass, ücretsiz ve premium bir akışla önceki sezonlarla aynı şekilde çalışıyor. Ücretsiz akış, 21. kademe yepyeni DR-H saldırı tüfeğinin yanı sıra yeni Shrapnel yeteneğinin kilidini de açacak. Premium akış ise, katmak 1'deki Tank Dempsey için Wrecker kaplaması ve katman 50'deki Krueger'in Reaper kaplaması gibi yeni karakterlerinde kilidini açacak.

Call of Duty: Mobile için yeni oyun modu olan Juggernaut, bir grup askerin yüksek teknoloji ürünü XS1 Goliath'a karşı karşıya geldiği 1v5 modudur. Asimetrik çok oyunculu mod, bir oyuncunun diğer beş oyuncuya karşı aşırı güçlü Goliath dövüş makinesinin kontrolünü ele geçirmesini ele alır.

COD: Mobile ilk kez Modern Warfare 2'nin Highrise haritası, hem standart hem de sıralı oyun için Multiplayer bölümüne ekledi. 

Yeni Gündönümü Uyanışı etkinliği 16 Temmuz Perşembe günü başlayacak ve 30 Temmuz tarihine kadar olan 2 haftayı kapsayacak. Geçen sezon Yayılan Sektöre benzer şekilde, yeni etkinlik oyuncuların oyun oynamasına ve daha fazla ganimet için oyun içi para toplamasına izin veriyor.