Call of Duty: Modern Warfare Beta Başlangıç Tarihleri

Call of Duty: Modern Warfare Beta Başlangıç Tarihleri

Call of Duty: Modern Warfare Beta

Call of Duty: Modern Warfare Beta

Büyük Call of Duty Call: Modern Warfare multiplayer bugün ortaya çıktı, Infinity Ward Eylül ayında iki dönem boyunca yapılacak askeri nişancı için bir beta açıkladı. Activision’ın Sony ile olan özel anlaşması nedeniyle, PlayStation 4 oyuncuları çok oyunculu beta ile başlıyor, ancak Xbox One ve PC’deki oyuncuların da deneme şansı olacak.

İlk beta testi periyodu PS4’te 12-13 Eylül arasında gerçekleşecek. Bu süre zarfında oynamak için oyuncuların ön sipariş vermeleri gerekir. Daha sonra 14 Eylül’den başlayarak, PS4’teki herkes 16 Eylül’e girip oynayabilir.

Daha sonra, 19 Eylül’den itibaren, PS4’teki herkes, ek olarak Xbox One ve PC’deki tüm ön sipariş oyuncuları oynamaya başlayabilir. Ve 21 Eylül’den itibaren Modern Warfare beta sürümü PS4, Xbox One ve PC’deki herkese açık olacak.

Önemli olarak, bu ikinci beta test süresi 19-23 Eylül arası çapraz-oyun desteğini içermektedir. Şaşırtıcı bir şekilde, Modern Warfare’in çapraz oyun desteği oyuncuları PS4, Xbox One ve PC’de birleştiriyor.

Önceki Call of Duty oyunlarının betalarına benzer şekilde, ilerlemenin Ekim ayında gerçekleşecek olan tam oyunda devam edileceği düşünülüyor.

Call of Duty: Modern Warfare Beta Detayları

PS4’e Özel Beta Tarihleri
Eylül 12-23 (Erken Erişim, PS4)
Eylül 14-16 (Açık beta, PS4)

Cross-Play Beta Tarihleri
Eylül 19-20 (Erken Erişim, PC ve Xbox One; açık beta, PS4)
Eylül 21-23 (Açık beta, PS4, Xbox One ve PC)

Modern Warfare, 25 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC için çıkacak.