Call of Duty Modern Warfare – İkinci Sezon Detayları Sızdı

Call of Duty Modern Warfare – İkinci Sezon Detayları Sızdı

CoD: Modern Warfare’in yaklaşan ikinci sezonu hakkında bilgi internete sızdı. Oyunun bir sonraki büyük güncellemesiyle hangi yeniliklerin sunulacağını zaten biliyoruz.

11 Şubat‘ta başlayacak olan çok oyunculu oyunun ikinci sezonunun detayları, Call of Duty: Modern Warfare’in resmi web sitesinde biraz erken ortaya çıktı. Güncelleştirmelerle ilgili bilgiler çabuk ortadan kalkmasına rağmen, hiçbir şey internetten silinmediğini biliyoruz. Peki bizi neler bekliyor?

İkinci sezon oyunculara iki yeni silah getiriyor: Bunlar GRAU 5.56 tüfeği ve Forvet 45 SMG. Bunların oyunculara nasıl sunulacağı henüz belli olmasa da tüm platformlarda serbest olacakları biliniyor.

Yeni bir operatör olan Call of Duty: Modern Warfare 2’den Ghost, güncellemeyle oyuna eklenecek ve hemen Battle Pass sahiplerinin kullanımına sunulacak. Yeni karakterle birlikte, yukarıda adı geçen Ghost ile aynı oyundan gelen Rust adlı bir harita gelecek. Ayrıca, hayranlar operatör skinleri, silah boyaması, saat, çıkartma ve kayış gibi birçok kozmetik ürün bekliyorlar.

Call of Duty: Modern Warfare 25 Ekim 2019’da PC, PlayStation 4 ve Xbox One’da piyasaya sürülmüştü. Çok oyunculu ikinci sezon ise daha önceden belirttiğimiz gibi, 11 Şubat’ta başlayacak.