Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer Gelecek Ay Geliyor

Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer Gelecek Ay Geliyor

Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer

Call of Duty: Modern Warfare Multiplayer

Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare‘deki yeni 2’ye 2 Gunfight modunu ortaya çıkaran canlı yayın ile multiplayer‘a ilk bakışını gösterdi. Oyunun rekabetçi tarafı hakkında daha fazla ayrıntı yolda ve şimdi ne zaman geleceğini biliyoruz.

Modern Warfare multiplayer 1 Ağustos’ta gerçekleşecek. Infinity Ward, twitch.tv/callofduty Twitch kanalında oyunu canlı yayın ile gösterecek. Orada, Gunfight hakkında daha fazla şey görmeyi bekleyebilir ve diğer tüm modlar hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca oyunun en yeni özelliklerinden biri hakkında da bilgi edinmeyi umuyoruz: çapraz oynama.

İlk önce Infinity Ward, oyunun 2007’nin Modern Warfare‘in yeniden yapımı, ancak tamamen yeni bir hikaye içerdiğini söylediğinde, çapraz oynamanın Call of Duty‘ye geleceğini açıklamıştı. Tüm Call of Duty platformlarındaki oyuncuların çok oyunculu maçlarda birbirleriyle ve birbirlerine karşı oynamalarına olanak tanır. Böylece oyunu PC‘de, Xbox One‘da veya PS4‘te satın alıp almadığınıza bakılmaksızın, çok oyunculu eşleşmeler için tüm COD topluluğuna sahip olursunuz. Infinity Ward, Modern Warfare ile indirilebilir içerik için sezon pass yapısını ortadan kaldırdığını da açıkladı. Bu nedenle tam sürüm sonrası çok oyunculu haritalar tüm oyuncular için ücretsiz olacak.

Ağustos’ta hakkında daha fazla şey öğrenmeyi umduğumuz bir diğer husus, Modern Warfare’in ilerleme sistemidir. Infinity Ward, ilerlemenin oyunda tüm modları kapsayacağını söyledi. Yani, oyunun tek oyunculu modunu ve çok oyunculu modunu oynarken silahlarınızı seviyelendirebilir, yeni Killstreaks’in kilidini açabilir ve Prestige’i vurmaya çalışabilirsiniz. Tüm bunların nasıl çalıştığı ya da modların bir arada nasıl bağlantılı olduğu ile ilgili pek fazla ayrıntıya sahip değiliz. Ama Infinity Ward, Modern Warfare’in bir tam deneyim gibi, bir araya toplanmış farklı oyunlar gibi hissettirmesini istediğini söyledi.

Gunfight Modern Warfare’de duyduğumuz ilk yeni çok oyunculu moddur. Süper hızlı turlarda birbirlerine baktıkları küçük haritalarda iki oyuncudan oluşan iki takımı birbirleriyle karşılaştırır. Altı tur kazanan ilk takım maçı alır. Ama ekipman yükünü seçme avantajını elde edemezsiniz. Her turda herkes aynı silah setini alır. Bu, herkesin eşit bir şekilde eşleştiği anlamına gelir.