Call of Duty: Modern Warfare Yayın Tarihi İle Açıklandı

Call of Duty: Modern Warfare Yayın Tarihi İle Açıklandı

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare

Bir sonraki Call of Duty oyunu ortaya çıktı. Sayısız sızıntı ve söylentiden tahmin ettiğiniz gibi, oyun Call of Duty: Modern Warfare. Ek olarak, yayıncı Activision, oyunun PS4, Xbox One ve PC’de 25 Ekim’de yayınlanma tarihini ve hem çapraz oynatma hem de COD oyunları için sunulan tipik sezon geçişiyle ilgili bazı heyecan verici ayrıntıları ortaya koydu.

Modern Warfare, 2007 oyununun yeniden başlatılmasıdır, yeniden yapım değildir. Yeni oyun, mevcut üçlemeyle aynı evrende kurulmadı. Infinity Ward, dünyanın risklerini daha da yükseltmek için çok az yer bıraktığını söylüyor. Ancak oyun bazı tanıdık yüzlere sahiptir. Captain Price, örneğin geri döndü. Ama yeni bir seslendirme sanatçısı olarak gibi görünüyor.

Call of Duty: Modern Warfare Fragman

Daha önce onaylandığı gibi, bu yılki Call of Duty tek oyunculu bir mücadele içerecek. Hikaye, Rusların Orta Doğu ile olan etkileşimlerini ilgilendirecek gibi gözükse de, düşmanları Londra gibi büyük şehirlerde terörist saldırıların gerçekleştirilmesine yardımcı olan aşırı ulusçu bir grup içerecek.

Call of Duty, elbette çok oyunculu bir mod da içerecek, ancak Infinity Ward henüz oyunun bu bölümün için daha fazla detay açıklamadı. Ancak, mücadeledeki ilerlemenizin çok oyunculuya katacağı, yani her zaman yeni killstreaks, perks ve silahların kilidini açmak için çalışacağınız söylendi. Belirtildiği gibi, oyun tüm platformlarda çapraz oyuna yer verecek.

PS3, Xbox 360 ve PC için 2007’de başlatılan orijinal oyun, 21. yüzyılın en etkili oyunlarından biri oldu. Daha sonra 2016 yılında yeniden düzenlendi, ancak bu yaklaşan yeniden başlatma tamamen ayrı olacak.

Call of Duty: Modern Warfare, 25 Ekim’de PS4, Xbox One ve PC’de başlatılacak.