Call of Duty Modern Warfare Yeni Silah Özelleştirme Sistemini Sunuyor

Call of Duty Modern Warfare Yeni Silah Özelleştirme Sistemini Sunuyor

Call of Duty Modern Warfare Yeni Silah Özelleştirme Sistemi

Call of Duty Modern Warfare Yeni Silah Özelleştirme Sistemi

Call of Duty: Modern Warfare sadece birkaç ay sonra çıkacak, fakat yaklaşmakta olan birinci şahıs nişancı hakkında daha fazla bilgi sunulmaya devam ediliyor. Gelecek ayın multiplayer oynanışı öncesinde, Activision yeni bir “sağlam silah kişiselleştirme” sisteminden bahsetti.

Resmi Activision web sitesindeki bir blog yazısı, Modern Warfare 25 Ekim’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için başlatıldığında mevcut olan seçeneklerin ayrıntılarını açıkladı. Sistem “gunsmithing” olarak adlandırılır ve “her tür çok oyunculu oyun modu için ihtiyaç duyduğunuz ateş gücü tipini ve tarzını” bulmanızı sağlar. Hem Birincil hem de İkincil silahları, ağızlıklar, optikler, şarjörler gibi şeyleri değiştirerek özelleştirmenize izin verilir. Ama dikkat edilmesi gereken bir nokta var. Herhangi bir silah üzerinde yalnızca beş slot doldurabilirsiniz. Yani, bir saldırı tüfeği dokuz farklı alana sahip olacaktır. Ancak bunlardan sadece beşi bir kerede doldurulabilir.

Resmi Call of Duty Twitter hesabı, gunsmithing sayesinde mevcut çeşitli varyasyonları gösteren bir tanıtım yayınladı. Videoyu kontrol edebilirsiniz.