Call of Duty: Modern Warfare’de Battle Royale Modu Olmayacak

Call of Duty: Modern Warfare’de Battle Royale Modu Olmayacak

Call of Duty: Modern Warfare, Battle Royale Moduna Sahip Olmayacak

Call of Duty: Modern Warfare, Battle Royale Moduna Sahip Olmayacak

Call of Duty: Black Ops 4, Treyarch’ın devasa popüler battle royale türüne yaptığı sürümde Blackout ile başlatılmıştı. Tür potansiyel ile dolu olsa da, içerik geliştirici sürekli olarak aşırı doygun hale geliyor, geliştirici Infinity Ward’ın bildiği bir şey var. Görünüşe göre, Infinity Ward yaklaşmakta olan Call of Duty Call: Modern Warfare için bir battle royale moduna ilgisiz gibi görünüyor.

Infinity Ward’ın çok oyunculu tasarım direktörü Joe Cecot IGN’ye, Black Ops 4 ve Modern Warfare‘in farklı hisler olduğunu ve stüdyonun çekirdek çok oyunculu deneyimini kazandığını söyledi. “Biz battle royale’in büyük hayranlarıyız. Büyük oyuncu sayıları ve bunun gibi şeyler için heyecanlıyız, ama şu an gerçekten çok oyunculu oyunlara odaklandık.” dedi.

Öyle görünüyor ki Modern Warfare, Black Ops 4’ün Blackout’una benzer bir özellik göstermeyecek. Cecot, “Modern Warfare’de, otantik ve cesur, gerçekçi silahlara odaklandık ve bu farklı bir deneyim.” dedi.

Eylül ayından itibaren, Infinity Ward, Modern Warfare için özel ve halka açık bültenlere ev sahipliği yapacak. Sadece PS4’te ön sipariş verenler için planlanan ilk tur 12 ve 13 Eylül’de başlıyor. Tüm PS4 sahiplerine açık olan ikinci tur 14-16 Eylül tarihleri arasında yapılacak. PC ve Xbox One’da ön sipariş verenler 19-20 Eylül tarihleri arasında oynayabilecek.