Call Of Duty: Vanguard Beta Tarihleri ​​Sızdı, İlk PlayStation'a Geliyor

Call Of Duty: Vanguard Beta Tarihleri ​​Sızdı, İlk PlayStation'a Geliyor

Serinin bu hafta duyurulabilecek yeni oyunu Call of Duty: Vanguard, görünüşe göre bir alfa testine ve bir açık betaya sahip olacak. Oyunun çıkış tarihi ve Sezon 1'in ne zaman başlayacağına ek olarak, bu testlerin tarihlerinin ne olabileceğini öğrenmiş olduk.

Daha önce duyurulmamış Call of Duty bilgilerini doğru bir şekilde bildiren Modern Warzone , Vanguard'ın 19 Ağustos'ta duyurulacağını bildiriyor. Ardından, PlayStation sahipleri için 27-29 Ağustos'ta bir alfa dönemi yapılacak ve 10 Eylül'de PlayStation'a açık beta gelecek. Rapora göre 12. Modern Warzone, 16-20 Eylül tarihleri ​​arasında herkesin Vanguard betasını oynayabileceğini bildirdi.

Vanguard'ın 5 Kasım'da başlayacağı ve ilk sezonunun 23 Kasım'da başlayacağı iddia ediliyor. Modern Warzone , tüm bu tarihlerin değişebileceğini bildirdi.

Sızdırılan bilgilere göre özetlemek gerekirse, bildiklerimiz şunlar:

  • 19 Ağustos – Call of Duty: Vanguard duyurulacak
  • 27-29 Ağustos – PlayStation'da bir alfa testi sunulacak
  • 10-12 Eylül – PlayStation'da açık bir beta mevcut olacak
  • 16-20 Eylül – Tüm platformlarda açık beta mevcut olacak
  • 5 Kasım – Call of Duty: Vanguard çıkacak
  • 23 Kasım – Call of Duty: Vanguard'ın ilk sezonu başlayacak

Bunların hiçbiri şok edici veya şaşırtıcı bilgiler değil. 2020 Black Ops Cold War , Activision'ın Sony ile devam eden süreli münhasırlık anlaşmasının bir parçası olarak Xbox'a gelmeden önce her ikisi de ilk olarak PlayStation'da başlatılan erken test dönemleri ve bir açık beta düzenledi.

İkinci Dünya Savaşı'nda geçtiğine inanılan Vanguard'ın 19 Ağustos'ta Warzone aracılığıyla 10:30 AM PT / 13:30 PM ET'den itibaren duyurulacağı bildiriliyor.